KMSpico kesin kaldırma

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
807
Arkadaşlar yeni sistem topladım.Arkadaş vasıtasyıla Kmspico adında bir programla windows etkinleştirdim.Fakat bunun çok zararlı olduğunu öğrendim.Komple kaldırmak ve kafamı rahat etmesi için ne yapmam lazım ? Format ? ya da başka bir işlem gerekir mi ?

Arkadaşlar yeni sistem topladım.Arkadaş vasıtasyıla Kmspico adında bir programla windows etkinleştirdim.Fakat bunun çok zararlı olduğunu öğrendim.Komple kaldırmak ve kafamı rahat etmesi için ne yapmam lazım ? Format ? ya da başka bir işlem gerekir mi ?
Virüs programıyla kalkar diye düşünüyorum.

Revo uninstaller indir ve kaldır.

Hitmanpro, ADW Cleaner veya Kaspersky ile tarama yapabilirsin.

Hocam sizin sistem açılmıyordu ne oldu sorun neymiş?

Hitmanpro, ADW Cleaner veya Kaspersky ile tarama yapabilirsin.
Malwareby ile taram yaptım temiz şuan..daha önce 1-2 şeyini sildim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin sistem açılmıyordu ne oldu sorun neymiş?
Sorun anakarttaymiş.İade ettim ve yenisini aldım..Şuan için sorunsuz çalışıyor anakartım yanmış...

Total Uninstall Ultimate programı şimdiye kadar gördüğüm en detaylı program. Regedit kayıtları dahil her şeyi siliyor.
Denetim masasında görmediğimiz programları sanırım gösteriyor olabilir mi ? Format daha temiz bir çözüm olmaz mı ?

Malwareby ile taram yaptım temiz şuan..daha önce 1-2 şeyini sildim

Sorun anakarttaymiş.İade ettim ve yenisini aldım..Şuan için sorunsuz çalışıyor anakartım yanmış...

Denetim masasında görmediğimiz programları sanırım gösteriyor olabilir mi ? Format daha temiz bir çözüm olmaz mı ?
Format üşenmiyorsan çok daha iyi bir çözüm olacaktır. Ama ben böyle küçük bir şey için format atmazdım şahsen.

Format üşenmiyorsan çok daha iyi bir çözüm olacaktır. Ama ben böyle küçük bir şey için format atmazdım şahsen.
Anladım teşekkürler.Ama sıfır sistemde sıkıntı çıkarabilir.Temiz defter tutmak gibi geliyor bana..

Revo Uninstaller ile KMSpico'yu kaldıramazsınız. HitmanPro KMSpico'yu temizler, ancak sisteminizi onunla etkinleştirdiğiniz için hiçbir anlamı olmayacaktır. Tek yolu temiz kurulumdur.
Teşekkürler aradığım cevabı buldum.Tekrar Format atmam yeni bilgisayarıma bir zararı olur mu ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,154
Üyeler
174,316
Son üye
JesraX
Geri