Ne zarar ı var ?Tabikide var usb'den temiz kuruulm yapmak en iyisi
Korsan yazılım bilgilerini çalıyor olabilir forum olarak destek vermiyoruz kimse sana 1000 tllik şeyi bedava vermezNe zarar ı var ?
windowsu sıfırlasam geçer mi bide cmd den aktifleştirince de bir sorun oluyormuAga bak deneme sürümlü win10 kullan ama kmspico kullanma
bilmiyodum ozamanlar yapmıştım eski bilgisayarımda yapmıştım windows sıfırlasam geçer mi?CMD den yapsana? Neden boyle bir sey yaptin
CMD'de bir kod olucak onu kod ile kaldır sonra formatla.windowsu sıfırlasam geçer mi bide cmd den aktifleştirince de bir sorun oluyormu
Geçer formatlarsan.windowsu sıfırlasam geçer mi bide cmd den aktifleştirince de bir sorun oluyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilmiyodum ozamanlar yapmıştım eski bilgisayarımda yapmıştım windows sıfırlasam geçer mi?
kanka format dediğin usb den olan mı yoks windows sıfırlama da olur mu?Kayıtlı Windows 10 ürün anahtarı nasıl silinir?
Bu işlemi yap sonra formatla. Temiz Windows kullan.
- Komut istemi uygulamasını yönetici olarak çalıştırın.
- Sonrasında açılacak komut istemi ekranına slmgr /upk yazıp Enter tuşuna basınız.
- İşlem tamamlandı yazısını gördükten sonra slmgr /cpky kodunu yazıp tekrar Enter tuşuna basın.
- Bu işlemden sonra başarıyla silindi uyarısını gördüyseniz işleminiz tamamlanmış demektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İstersen daha sonra bunu uygulayabilirsin.
Win sıfırlama ayarları sıfırlıyor diye biliyorum. USB ile olan format. Benim bilgisayarıda birgisayarcı kmsauto ile cracklemişti. Allahın cezası 35₺ para aldı birde. 16gb flaş al a101'den sonra ihtiyacın içinde kullanırsınkanka format dediğin usb den olan mı yoks windows sıfırlama da olur mu?