Gamesir Cyclone 2 Bütçesinde Gamepad önerisi

Bendede gamesir cyclone 2 var gayet güzel bence.
Daha iyisi varmıdır illaki vardır ama sanırım bütçe olarak artmak gerek daha iyisi ne var sizce arkadaşlar ben bir xbox tasarımda cyclone 2 birde dualsense kullanıyorum ama biliyorumki dualsense uzun ömürlü olmayacak kronik stick drift problemleri yüzünden
Fark için en azından Gamesir G7 pro'ya geçmem gerek ama elindeki gamepad gayet yeterli. Flydigi, ZD, Mobapad vs. bunların daha iyi modelleri var.

cyclone 2 ile kıyasladığımda aşırı büyük farklar nedir birde
Sayayım artılarını size

+ Adaptif tetik kilidi var
+ 4 adet fazla makro tuşu
+ Tetik titreşimleri
+ Kaymaz silikonlar
+ Daha düşük gecikme
+ Analog sertliği ayarlayabiliyorsunuz
+ 2 katı pil süresi
+ Makro tuşları çıkarılabilir
+ Değişebilen yüz kapağı
+ Ekranı sayesinde uygulama olmadan özelleştirme yapabiliyoruz
+ Adaptif tetik titreşimi

Sayayım artılarını size

+ Adaptif tetik kilidi var
+ 4 adet fazla makro tuşu
+ Tetik titreşimleri
+ Kaymaz silikonlar
+ Daha düşük gecikme
+ Analog sertliği ayarlayabiliyorsunuz
+ 2 katı pil süresi
+ Makro tuşları çıkarılabilir
+ Değişebilen yüz kapağı
+ Ekranı sayesinde uygulama olmadan özelleştirme yapabiliyoruz
+ Adaptif tetik titreşimi
Cyclone 2den memnunmuyum evet memnunum ama bu saydığınız özelliklerde baya iyiymiş baktım şimdide satışıda yok bunun türkiyede nerden buluruzki bunu

Cyclone 2den memnunmuyum evet memnunum ama bu saydığınız özelliklerde baya iyiymiş baktım şimdide satışıda yok bunun türkiyede nerden buluruzki bunu
TR’ye daha gelmedi, gelse de distribütörü olmadığı için baya pahalıya gelir. Flydigi’yi getiren tek firma ConnectGame, o da üstüne ciddi fark koyup satıyor. Bende Flydigi Apex 4 var; full set olarak çantası ve dock’u ile beraber Glocalzone aracılığıyla GadgetHyper’dan aldım. Tüm set bana getirme ücreti ve komisyonla birlikte 7K’ya mal oldu. Aynı ürünün sadece gamepad’ini ConnectGame 8.5K’ya satıyor; yanında çanta ve dock yok. Düşününce TR’den almanızı pek önermiyorum. Yakın zamanda Flydigi Apex 5 aldım, EVA Limited Edition olarak. TR’de tek olacak. Eğer gelirse bana 12-13K civarına patladı, tam ödediğim rakamı açıkçası hatırlamıyorum ama sadece gamepad, çünkü 11K civarıydı; komisyonlarla birlikte 1-2K fark ediyor. Cihaz gelirse zaten açılış videosunu çekerim, daha önce Apex 4’ün açılış videosunu da çekmiştim. Hatta teknoloji kanalı açma planım da var, bunun için ekipman almayı düşünüyorum. Alırsam detaylı inceleme videosu da çekebilirim ama kesinlikle açılış videosu çekeceğim.

TR’ye daha gelmedi, gelse de distribütörü olmadığı için baya pahalıya gelir. Flydigi’yi getiren tek firma ConnectGame, o da üstüne ciddi fark koyup satıyor. Bende Flydigi Apex 4 var; full set olarak çantası ve dock’u ile beraber Glocalzone aracılığıyla GadgetHyper’dan aldım. Tüm set bana getirme ücreti ve komisyonla birlikte 7K’ya mal oldu. Aynı ürünün sadece gamepad’ini ConnectGame 8.5K’ya satıyor; yanında çanta ve dock yok. Düşününce TR’den almanızı pek önermiyorum. Yakın zamanda Flydigi Apex 5 aldım, EVA Limited Edition olarak. TR’de tek olacak. Eğer gelirse bana 12-13K civarına patladı, tam ödediğim rakamı açıkçası hatırlamıyorum ama sadece gamepad, çünkü 11K civarıydı; komisyonlarla birlikte 1-2K fark ediyor. Cihaz gelirse zaten açılış videosunu çekerim, daha önce Apex 4’ün açılış videosunu da çekmiştim. Hatta teknoloji kanalı açma planım da var, bunun için ekipman almayı düşünüyorum. Alırsam detaylı inceleme videosu da çekebilirim ama kesinlikle açılış videosu çekeceğim.
fiyatına göre cyclone 2 iyi bence ya zaten xbox 9.nesil fiyatında hemen hemen f/p olarak iyi ama en iyisi istiyor bazen insan gamepadler dayanıklı olmalı malum oyunlara dayanması lazım :D

fiyatına göre cyclone 2 iyi bence ya zaten xbox 9.nesil fiyatında hemen hemen f/p olarak iyi ama en iyisi istiyor bazen insan gamepadler dayanıklı olmalı malum oyunlara dayanması lazım :D
Cyclone 2, TR içinde Xbox 9. nesil yerine alınabilecek en iyi alternatif kol bence de.

Geri