Neler Yeni

KMSpico yüzünden laptopuma format atmalı mıyım ?

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
2017-2018 den şimdiye kadar kmspico ile etkinleştirdim bi sıkıntı olmadı yada ben farketmedim
ama artık kmspico kullanmıyorum. Format sana kalmış kafam rahat etsin diyosan at bi format kafana takılmasın

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Burak
3 sene önce kmspico kullandım hala formatlamadan kullanıyorum. ama kmspiconun çok fazla virüslü versiyonu var formatlamak tamamen sana kalmış

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisayarcı eski virüssüz versiyonunu kullandıysa sorun olmaz cihaz kendine gelsin diyorsan bi temiz kurulum çeker chatgptden win key istersin

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcı eski virüssüz versiyonunu kullandıysa sorun olmaz cihaz kendine gelsin diyorsan bi temiz kurulum çeker chatgptden win key istersin
malesef tarama yaptıgım zaman virüs buldu ama program hiç kurulmadı yani win etkinleştirilmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

2017-2018 den şimdiye kadar kmspico ile etkinleştirdim bi sıkıntı olmadı yada ben farketmedim
ama artık kmspico kullanmıyorum. Format sana kalmış kafam rahat etsin diyosan at bi format kafana takılmasın
format attıgım zaman virüs gider demi

format attıgım zaman virüs kökten gider demi

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
malesef tarama yaptıgım zaman virüs buldu ama program hiç kurulmadı yani win etkinleştirilmedi

format attıgım zaman virüs gider demi

format attıgım zaman virüs kökten gider demi
gider

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Ben dolaylı yoldan istediğimde hep geçersiz key veriyor. Senden rica etsem windows 10 pro keyi istemek için promptu yazabilirmisin.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Merhaba 1 ay önce yeni aldığım laptopu ma bilgisayarcı ya Windows 11 attırdım dün Windows etkileştir diye hata verdi bugün götürdüm bilgisayarcı ya Windows etkileştirirken KMSpico kullandığını gördüm ondan sonra olmuyor dedi eve geldim Windows etkinleşme miş bilgisayara virüs taraması yaptım ve KMSpico diye virüs tespit etti bunu bu bilgisayardan program filesten sildim her şeyi güzelce temizledim ama içimde bir korku kaldı virüs bulaştı diye format atmam lazım mı yine de bunu siz değerli arkadaşlarıma danışmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
O program sistemi arkada alttan alttan sömürüyor virüs olan varyasyonlarıda çok internet açık balık ağı gibi format atabilirsiniz be windowsunuzu cmd üstünden internetten okuyarak aktifleştirebilirsiniz foruma bu konu yerine windows etkinleştirmeyi sorsaydınız keşke en başta yine yardımcı olurduk içiniz rahat etmezse format çekip dediğim şekilde windowsu etkinleştirin hocam iyi forumlar

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
O program sistemi arkada alttan alttan sömürüyor virüs olan varyasyonlarıda çok internet açık balık ağı gibi format atabilirsiniz be windowsunuzu cmd üstünden internetten okuyarak aktifleştirebilirsiniz foruma bu konu yerine windows etkinleştirmeyi sorsaydınız keşke en başta yine yardımcı olurduk içiniz rahat etmezse format çekip dediğim şekilde windowsu etkinleştirin hocam iyi forumlar
Şimdi format atsam bide tertemiz kurulum yapsam kmspico bundan bir şey kalırmı PC de

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Şimdi format atsam bide tertemiz kurulum yapsam kmspico bundan bir şey kalırmı PC de
Temiz kurulum adı üstünde fabrika ayarlarına döndürmekle eş değer temiz yani yeni bir sayfa olarak düşünebilirsiniz windowsu silip yeniden yüklüyorsunuz yani hiç bir veri vs kalmaz rahat olabilirsiniz

serkanxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
serkan
Temiz kurulum adı üstünde fabrika ayarlarına döndürmekle eş değer temiz yani yeni bir sayfa olarak düşünebilirsiniz windowsu silip yeniden yüklüyorsunuz yani hiç bir veri vs kalmaz rahat olabilirs

Temiz kurulum adı üstünde fabrika ayarlarına döndürmekle eş değer temiz yani yeni bir sayfa olarak düşünebilirsiniz windowsu silip yeniden yüklüyorsunuz yani hiç bir veri vs kalmaz rahat olabilirsiniz
Flaşh ile format atçam demi bide key alcam zamn 80 ,90 TL lik alsam olurmu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,636
Son üye
lFYNhl
Top Bottom