Neler Yeni

Kodlama Alanında Uzman Olmak?

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler

Sagittarius

80+ Silver
Udemy kursları gibi mi?
Udemy bilmiyorum hiç araştırmadım sana direk herşeyi detayına kadar öğreten ve neyin olduğunu ogretmeleri lazım o şekilde araştırıp bulabilirsin ve PC biraz iyi olması lazım fazla değil ama bı 4 çekirdek olsun

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Udemy bilmiyorum hiç araştırmadım sana direk herşeyi detayına kadar öğreten ve neyin olduğunu ogretmeleri lazım o şekilde araştırıp bulabilirsin ve PC biraz iyi olması lazım fazla değil ama bı 4 çekirdek olsun
İmzadaki sistem yeterlidir diye düşünüyorum. Bu kurs konularını araştıracağım teşekkürler bilgi için.

trackm1

80+
İmzadaki sistem yeterlidir diye düşünüyorum. Bu kurs konularını araştıracağım teşekkürler bilgi için.
kurs için dersen 1 milyon istihdam diye devletin sunduğu bir hizmet var oradan btk akademiye girersen çoğu yazılım dili var ben c++öğrenmeye çalışıyorum adam iyi anlatıyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Sorum kısa ve basit arkadaşlar,
Sadece tek başına eğitim videoları izleyip ücretli kurslar alıp profesyonel olarak kod yazmak, şirketlerle çalışmak ve normal meslek haline getirmek mümkün mü.
Süper zekalı biri değilsen, imkânsız.

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Sadece tek başına eğitim videoları izleyip ücretli kurslar alıp profesyonel olarak kod yazmak, şirketlerle çalışmak ve normal meslek haline getirmek mümkün mü.
Profesyonel düzeyde kod yazman mümkün fakat şirketlerde çalışmak için elle tutulur projelerin olması gerek ve senin bu projelerin reklamını yaparak farkedilmen gerekir ama imkansız değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Süper zekalı biri değilsen, imkânsız.
Hayır dostum ne alakası var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
İsmail Kaygısız
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Tasarım-Kodlama, Programlama Dilleri, Web Tasarım ve Kodlama
Mümkün, benim için sıfırdan 2 yıl yeterli oldu. Lise okuduğum için muhtemelen şirketlerde çalışamam ama yazılım bilgime cidden güveniyorum. Beni en çok geliştiren şey hata çözmek oldu. Kendi hatalarımdan çok başkalarının hatalarıyla uğraşınca çok şey öğrendim.

Ayrıca şirketlerin çoğu artık kendi yazılım geliştiricilerini sıfırdan alıp eğitiyor. Linkedin üzerinde pek çok etkinlik gerçekleştiriyorlar bunları düzenli takip edip kendi ağını da genişletirsen başkalarının seni farketmesi daha kolay olur. Yaptığın projeler de çok önemli. Yapılan projeler genellikle Github üzerinde paylaşılır (kodlar). Bu sayede bir yere iş başvurusuna gidildiğinde ben işte şu teknolojileri, şu yapıları, şu prensipleri biliyorum diyebiliyorlar.
Süper zeki olmana da gerek yok işin mantığını öğrenirsen gerisi kolay. Mantığı kavramak benim 8 ayımı aldı, bir başkasının 2 ayını alır, başkasının 2 yılını bu hem sana hem de videolarını izlediğin kişilere bağlı.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,595
Üyeler
166,036
Son üye
orduozgur
Top Bottom