D denizius 80+ Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 29 Reaksiyon skoru 5 Dün, 11:09 #1 hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim?
hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim?
Valofren 80+ Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 499 Reaksiyon skoru 92 Dün, 11:10 #2 denizius yazmış: hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim? Devamı için tıklayın... macin klavyesi + bir tek eğer windowsa alışıksan
denizius yazmış: hobi olarak yazılım, kodlama yapmak istiyorum şuan aklımda spesifik bir alan yok macbook alsam windows kadar rahat çalışabilir miyim? Devamı için tıklayın... macin klavyesi + bir tek eğer windowsa alışıksan
Alihanyilmaz 80+ Bronze Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 1,546 Reaksiyon skoru 487 Dün, 12:27 #3 Fark etmez. Her sistemin kendine öz farkları var. Yeni başlayan biri için bir şey fark etmez. Arkadaşlarınla da paylaşmayı düşünürsen. Mac'te derlenen Windows'ta çalışmaz, Linux'ta derlenen Mac'te çalışmaz. İlerisi için sıkıntı olabilir.
Fark etmez. Her sistemin kendine öz farkları var. Yeni başlayan biri için bir şey fark etmez. Arkadaşlarınla da paylaşmayı düşünürsen. Mac'te derlenen Windows'ta çalışmaz, Linux'ta derlenen Mac'te çalışmaz. İlerisi için sıkıntı olabilir.