Kodlama için scratch nasıl

Öğrenmesi Kolay ve hızlı olsun istiyorum. Dediklerinizin en iyi olduklarını biliyorum. Phyton a kıyasla öğrenmesi kolay olurmu
Python'ın amacı uygulama geliştirme, server oluşturma, yapay zeka projesi yapma gibi çeşitli dallar. Ama sizin istediğiniz oyun yapmak bundan ötürü bunları Python'la karşılaştırmak mantıklı olmuyacaktır. Aynı zamanda Python, Java ve Unity'deki kodları elimizle yazarken. Yani ezbere dayalıyken. Unreal Engine'de Scratch'te olduğu gibi sürükle mantığına dayanıyor. Sizin altyapınızda olmadığı için Unreal Engine'den başlamanız daha mantıklı olacaktır.

Hepinize çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Unreal Engine Bir dil değil . Bir oyun motoru ?
Python'ın amacı uygulama geliştirme, server oluşturma, yapay zeka projesi yapma gibi çeşitli dallar. Ama sizin istediğiniz oyun yapmak bundan ötürü bunları Python'la karşılaştırmak mantıklı olmuyacaktır. Aynı zamanda Python, Java ve Unity'deki kodları elimizle yazarken. Yani ezbere dayalıyken. Unreal Engine'de Scratch'te olduğu gibi sürükle mantığına dayanıyor. Sizin altyapınızda olmadığı için Unreal Engine'den başlamanız daha mantıklı olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Unreal Engine e felan girme C++ gerektirir . 2 D mi yapcan yoksa 3 d mi yapmayı düşünüyorsun oyunları

Unreal Engine Bir dil değil . Bir oyun motoru ?

Unreal Engine e felan girme C++ gerektirir . 2 D mi yapcan yoksa 3 d mi yapmayı düşünüyorsun oyunları
2d

Siz ne önerirsiniz. Öğrenmesi olabildiğince Kolay olsun istiyorum

Unity bir dil değil arkadaşlar, oyun motoru.

Unity kullanacaksan C# öğrenmen, Unreal Engine kullanacaksan C++ öğrenmen lazım. C++ bayağı zor tabii.

Ek olarak kısa sürede çok kodlama yapmadan oyun geliştirmek istiyorsan GameMaker Studio kullanabilirsin.

Small Basic'e bir bak. Python ve C# tan daha kolay. Oyun da yaparsın, program da. Hatta LittleDev modülünü kurmayı becerirsen, 3 D de yaparsın.

6. Sınıfta canlı derste bize scratch yaptırıyorlardı.

Geri