Küçük kardeşim biraz kötü 2 yaşında benim de başım ağrıyor biraz. Kafa güzelleşti Vallahi dikkat edin şakası yok.Nasılsın durumun falan
Sonra bakarsın ilk bi sağlığına bakKüçük kardeşim biraz kötü 2 yaşında benim de başım ağrıyor biraz. Kafa güzelleşti Vallahi dikkat edin şakası yok.
Senin projeye şu kafam geçsin bakayım. Bir şey anlamıyorum.
Eyvallah.Sonra bakarsın ilk bi sağlığına bak
Geçti sayılır. Teşekkürler. Seini konuyu bulamadıydım mesaj yaz diye bekliyordum. hemen bakıyorum videoya şimdi.korona durumun ne oldu knk
anlatmaktan ziyade ban kaynak öner çünkü hiçbir bilgim yok hang komut ne işe yarıyor bilmiyorum videoda visual ile oyun içi kodlar alınıyor arduinoya bildiriyor oda mousu nereye oynatacağını komut olarak döküyor ve mous oraya gidiyor ama bunu nasıl kodlaycağım işte o sıkıntıGeçti sayılır. Teşekkürler. Seini konuyu bulamadıydım mesaj yaz diye bekliyordum. hemen bakıyorum videoya şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi videodakini mi anlatayım sana nasıl işlediğini=?
Bak adam çok profosyonel bir aygıt yapmış. Bu iş isadece Arduino yapmıyor. Videoya bak anakartta pcle kısmına aygıt takıyor. O aygıt bütün bilgiyi alıp işleyip Arduino'ya sadece koordinat veriyor. Burda arduino çok işlevsiz. Sadece mouse yerine kullanmış.anlatmaktan ziyade ban kaynak öner çünkü hiçbir bilgim yok hang komut ne işe yarıyor bilmiyorum videoda visual ile oyun içi kodlar alınıyor arduinoya bildiriyor oda mousu nereye oynatacağını komut olarak döküyor ve mous oraya gidiyor ama bunu nasıl kodlaycağım işte o sıkıntı
başka videolara bakarsan şu thq mu ne vardı o adamda sadece arduino var örnBak adam çok profosyonel bir aygıt yapmış. Bu iş isadece Arduino yapmıyor. Videoya bak anakartta pcle kısmına aygıt takıyor. O aygıt bütün bilgiyi alıp işleyip Arduino'ya sadece koordinat veriyor. Burda arduino çok işlevsiz. Sadece mouse yerine kullanmış.
bütçem yok tek arduinom var o kadar oyun farketmez en basit anti cheatı açık olan oyun csgo csgo da denenebilir ilk olarak valorant vb oyunların anti cheatları güçlüBiraz bakındım ama PC'den nasıl bilgi çekmiş/ neye göre bilgi çekmiş bilmiyorum.
Tek başına Arduino kullanılarak yapılacak bir şey değil.
Bana tam olarak hangi oyuna ne hilesi yapmak istiyotsun söyle biraz beyin fırtınası yapalım. (Ve bütçen var mı?)
burada biraz mesaj karmajası oluyor discord var ise oradan konuşalımmıBiraz bakındım ama PC'den nasıl bilgi çekmiş/ neye göre bilgi çekmiş bilmiyorum.
Tek başına Arduino kullanılarak yapılacak bir şey değil.
Bana tam olarak hangi oyuna ne hilesi yapmak istiyotsun söyle biraz beyin fırtınası yapalım. (Ve bütçen var mı?)
Dc dahil Sosyal medya kullanmıyorumburada biraz mesaj karmajası oluyor discord var ise oradan konuşalımmı
kodlama ile ilgili kaynak verebilirmisin o zamana kadar veya arduino atmega 32u4 ile direksiyon seti yapılır mı? direksiyon seti yapayım ets sararBak şimdi :
ARduino nun üzerindeki mikrodenetleyici PC'den bilgi çekemez. Bunun için farklı aygıtlar ve tecrübe lazım. Donanımsal Hileyi ya görüntü ya ses üzerinden yaparsın ikisini de net tanımlamak için PC'den bilgi çekip işlemen gerekir. Saf Arduino'un da buna gücü yetmez maalesef
Bence sen biraz para biriktir. Bu sırada Arduino kodlamayı öğren
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dc dahil Sosyal medya kullanmıyorum