hurafe hocamBen yıllardır kola içiyorum ve kilo alamıyorum zayıfım internette bir şey gördüm zayıf insanlar kola içerse daha da zayıflar kilolu insanlar içerse de daha da şişmanlar diyor doğru mu?
Ben yıllardır kola içiyorum ve kilo alamıyorum zayıfım internette bir şey gördüm zayıf insanlar kola içerse daha da zayıflar kilolu insanlar içerse de daha da şişmanlar diyor doğru mu?
yok hocam öyle bir şey, gerekli kaloriyi geçtikten sonra kilo alırsın düşük kalori alırsan zayıflarsınBen yıllardır kola içiyorum ve kilo alamıyorum zayıfım internette bir şey gördüm zayıf insanlar kola içerse daha da zayıflar kilolu insanlar içerse de daha da şişmanlar diyor doğru mu?
Günde bir iki bardak idealdir fakat gidip 2.5 litre kolayı ya da gidip 1.5 litre kolayı bitirmesinyok hocam öyle bir şey, gerekli kaloriyi geçtikten sonra kilo alırsın düşük kalori alırsan zayıflarsın
Kilodan ziyade o dişlerine zarar veriyorsun o asit o dişin minesini öyle bir aşındırıyor ki üff ileride sıcak soğua hassasiyet sorunu çekersin bilgin olsunBen yıllardır kola içiyorum ve kilo alamıyorum zayıfım internette bir şey gördüm zayıf insanlar kola içerse daha da zayıflar kilolu insanlar içerse de daha da şişmanlar diyor doğru mu?
Ben 30 kilo verdigim donemde baya sekersiz kola iciyodum. Normal kola da seker fazlaGünde bir iki bardak idealdir fakat gidip 2.5 litre kolayı ya da gidip 1.5 litre kolayı bitirmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Ömerr_1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kilodan ziyade o dişlerine zarar veriyorsun o asit o dişin minesini öyle bir aşındırıyor ki üff ileride sıcak soğua hassasiyet sorunu çekersin bilgin olsun
Doğrudur ama dişlerin minesine zararı fazla pipetle içmek bir nebze azaltır zararınıBen 30 kilo verdigim donemde baya sekersiz kola iciyodum. Normal kola da seker fazla