amazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
Kolay gelsin de bulunuyor fakat bazen doğru düzgün çalışmayabiliyorsormayı unuttum canlı takip seçeneği var mı bu firmanın? veya amazonun ?
almanyadan paketim çıkıp hollandaya hollandadan da uçakla nereye bilmiyorum en son uçağa bindi diyor en memnun kaldığım benim ups olduKolay gelsin ve yurtiçi kargo en memnun kaldiklarim.
Kolay gelsin 50 den fazla kargo getirmiştir gününde ve sıkıntısız.
kolay gelsin de kod çalışmıyor takip kodu direkt kullanamıyorumKolay gelsin de bulunuyor fakat bazen doğru düzgün çalışmayabiliyor
kolay gelsin iyi bir firma, gelen sms de canlı kargo takip ve erteleme varamazondan ürün aldım kolay gelsin diye hiç duymadığım bir firmadan geldiğini söyledi fakat verdikleri kargo takip numarasını girdiğimde çıkmadı ve 2 3 gündür bu olay bilgisi bu kargo şirketi hakkında tecrübesi olan varsa bilgi verebilir mi
Muhtemelen daha Türkiye'ye ulaşmadığı için sisteme işlenmemiş olabilir arayıp sormanızda fayda varalmanyadan paketim çıkıp hollandaya hollandadan da uçakla nereye bilmiyorum en son uçağa bindi diyor en memnun kaldığım benim ups oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kolay gelsin de kod çalışmıyor takip kodu direkt kullanamıyorum
geç oldu ve yarında arıyamam kapalı hafta içi ve cumartesi çalışıyorumMuhtemelen daha Türkiye'ye ulaşmadığı için sisteme işlenmemiş olabilir arayıp sormanızda fayda var