Neler Yeni

Kolay Yoldan Nasıl İngilizce öğrenebilirim?

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
Volkan
arkadaşlar normal günlük hayatta olsun yarın bir gün yurt dışına seyahat ederim bir şey olur onu da geçtim 2 dil bilmek bu devirde şart bende şöyle derdimi anlatabilecek kadar bir seviyede öğrenmek istiyorum bir program vs var mı veya mala anlatır gibi anlatan bir youtube kanalı falan var mı karmaşık anlatan hocaları anlayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

en kolay derken yattığım yerden emek harcamadan öğrenmekten bahsetmiyorum fazla kafa yormadan öğrenebilmek amacım böyle boş vakitte tatlı tatlı öğrenecek şekilde

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Alihan YILMAZ
İngiltere'ye git ve en az 6 Ay orada yaşa. Bir yıl veya daha fazlası daha uygun olur. Diğer yöntemlerin hepsi zor ve hiç bir işe de yaramıyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,666
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Evde oturduğun yerden belirttiğin seviyede İngilizce öğrenebilirsin bunun için YouTube derslerini izleyebilir ve Duolingo isimli dil öğrenme uygulamasını kullanabilirsin ama benim tavsiyem öncelikle Türkçe'de gramer yapısını cümle kurma mantığını bi oturt, yazdığın başlığa bakınca Türkçe'de de zayıf olduğunu görüyorum. Bunu hallettikten sonra gerisi kolay sadece cümle yapısında bazı şeylerin yerini değiştiriyorsun o kadar ek olarak kelime hazneni genişletmen yeterli olacaktır.

İngiltere'ye git ve en az 6 Ay orada yaşa. Bir yıl veya daha fazlası daha uygun olur. Diğer yöntemlerin hepsi zor ve hiç bir işe de yaramıyor.
Sende işe yaramaması bu yöntemin işe yaramadığı anlamına gelmez, bu tür şeyler biraz daha zeka ve eğilim ağırlıklı şeylerdir. Ben hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım ama şuan da karşımda ki insanla çok fazla konuda tartışacak kadar İngilizce biliyorum ve hala da öğrenmeye devam ediyorum. Yani işe yarıyor...

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
Volkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o mümkün değil işimden dolayı oraya gidebilmekte mümkün değil ztn :D öyle kolay söylemişsin ki kral fdlkimfgh

Evde oturduğun yerden belirttiğin seviyede İngilizce öğrenebilirsin bunun için YouTube derslerini izleyebilir ve Duolingo isimli dil öğrenme uygulamasını kullanabilirsin ama benim tavsiyem öncelikle Türkçe'de gramer yapısını cümle kurma mantığını bi oturt, yazdığın başlığa bakınca Türkçe'de de zayıf olduğunu görüyorum. Bunu hallettikten sonra gerisi kolay sadece cümle yapısında bazı şeylerin yerini değiştiriyorsun o kadar ek olarak kelime hazneni genişletmen yeterli olacaktır.

Sende işe yaramaması bu yöntemin işe yaramadığı anlamına gelmez, bu tür şeyler biraz daha zeka ve eğilim ağırlıklı şeylerdir. Ben hayatımda hiç yurtdışına çıkmadım ama şuan da karşımda ki insanla çok fazla konuda tartışacak kadar İngilizce biliyorum ve hala da öğrenmeye devam ediyorum. Yani işe yarıyor...
iş yerindeyim yazdım geçtim direkt başlığı devrik olup olmamasına bakmadım açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kutay Önen
İngiltere'ye gitmek o kadar kolay bir şey değil, hele ki 6 ay orada yaşamak daha da zor. Onu geçtim herkesin durumu olmayabiliyor. Benim önerim hafiften bir temel oturtup bol bol İngilizce konuşmak başka insanlarla. Oyun oynuyorsan yabancı sunucularda oynayıp oradan bol bol insanlarla konuşman yardımcı olabilir.

chade

80+ Bronze
oyun oynuyorsan ingilizce oynayacaksın, dizi film video vs ne varsa ingilizce içerikleri izleyeceksin, ingilizce metinler okuyacaksın, twitter da ingilizce tweetler okusan bile az buz faydası olur. günlük konuşma tarzına aşinalığın olur en azından. bunlar gündelik hayatına empoze edeceğin şeyler. bunlar haricinde ingilizce dersleri izleyeceksin. karmaşık anlatan hocaları anlayamıyorum diye bir şey yok. 3 yaşındaki bebeye what is this color? yeeeees it's blueee diye öğretildiği gibi bir ders bekliyorsan bekleme. tabii ki de karmaşık olacak. sıfırdan dil öğrenmek basit bir şey değil.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Alihan YILMAZ
Şarkıları ingilizce de dinleseniz, aklınızda bir tek melodisi kalıyor. Kendi aranızda konuştuğunuz ingilizce ile İngiltere'de konuşulan ingilizce ayrı bir dünya oluyor. İngiltere veya diğer ingilizce konuşulan ülkelere dil turu düzenleyen operatörler var. Araştırın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
SITKI MİRAÇ ÇAYAN
arkadaşlar normal günlük hayatta olsun yarın bir gün yurt dışına seyahat ederim bir şey olur onu da geçtim 2 dil bilmek bu devirde şart bende şöyle derdimi anlatabilecek kadar bir seviyede öğrenmek istiyorum bir program vs var mı veya mala anlatır gibi anlatan bir youtube kanalı falan var mı karmaşık anlatan hocaları anlayamıyorum.

en kolay derken yattığım yerden emek harcamadan öğrenmekten bahsetmiyorum fazla kafa yormadan öğrenebilmek amacım böyle boş vakitte tatlı tatlı öğrenecek şekilde
Şu anda kullandığım wlingua adlı program ingilizce öğrenmek için çok yararlı. Fakat premium almanız lazım. Premium alamıyorsanız apk hileli premium versiyonunu indirebilirsiniz android kullanıyorsanız.

Top Bottom