🔥İndirim Konnektörlü USB Mekanik Klavye Kablosu 94 TL [SHEİN]

attackshark mousepad
fifine mikrofon
termalpad
bisiklet eldiveni
fitness eldiveni
kz castor pro kulaklık
bisiklet gidon çantası
mouse skatez

bunları aldım hocam hepsinin linkini atamayacağım çünkü hepsini farklı hesaplardan aldım
hocam kulaklık ve mikrofondan alacağım da ses kartı çok gerekli mi acaba sizce aşırı hardcore oyun oynamıyorum

hocam kulaklık ve mikrofondan alacağım da ses kartı çok gerekli mi acaba sizce aşırı hardcore oyun oynamıyorum
çok gerekli değil hocam. ama kulaklık kullanırken dip ses alırsan veya ses seviyesi yeterli gelmezse ses kartı alman gerekli derim

attackshark mousepad
fifine mikrofon
termalpad
bisiklet eldiveni
fitness eldiveni
kz castor pro kulaklık
bisiklet gidon çantası
mouse skatez

bunları aldım hocam hepsinin linkini atamayacağım çünkü hepsini farklı hesaplardan aldım
Fitnes eldiveniylr bşsiklet gidon çantasına bakim kardeşim

Ben de yeni Havit gamenote kb904l aldım yedekleme yapayım dedim ama bulamadım link de açılmıyor. Arama kısmına manyetik swich yazdım yine bulmadım full mekanik çıkarıyor. Bu yüzden iade edeceğim klavyeyi sinir oldum.
valla bende de akko fun60 var bakalım aldım :D gelince güncellerim tam oldu olmadı diye.

Link

Ben de yeni Havit gamenote kb904l aldım yedekleme yapayım dedim ama bulamadım link de açılmıyor. Arama kısmına manyetik swich yazdım yine bulmadım full mekanik çıkarıyor. Bu yüzden iade edeceğim klavyeyi sinir oldum.
keycapin manyetiği mekaniği olacağını sanmıyorum. switch diyorsan manyetik olarak bende bulamadım. ürünün adı bu

Bokawz Kristal Yarı Saydam Tuş Takımı, PC Çift Renkli Enjeksiyon Kalıplama

böyle bakabilirsiniz

attackshark mousepad
fifine mikrofon
termalpad
bisiklet eldiveni
fitness eldiveni
kz castor pro kulaklık
bisiklet gidon çantası
mouse skatez

Castor proyu kaca aldin bide eldivenlerin link var mi merak ettim

beyler kablo geldi aşırı kaliteli beklenmedik şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada buraya dekor olarak daha neler eklenebilir fikirlere açığım

Ekler

• 8b68dd0d-2470-41b8-bc32-668759e6f50b.webp
    8b68dd0d-2470-41b8-bc32-668759e6f50b.webp
    79.6 KB · Hit: 20
  • 415d040f-abdb-4b3a-b2b4-c58e177653ca.webp
    415d040f-abdb-4b3a-b2b4-c58e177653ca.webp
    48 KB · Hit: 18
Geri