Konsol mu PC mi

ghrian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
349
Arkadaşlar laptopum var daha 2 ay önce aldım oyun anlamında bana yetiyor. Fakat bir pc daha toplamayı düşünüyordum taki bu güne kadar. Eğer pc toplarsam 7klık laptopun yüzüne bile bakmayacağım ama konsol alırsam hem laptop hem konsol aktif olarak oynarım. Sizce hangisi? Ve Xbox mu Ps mi (bütçe açısından sıkıntı yok fakat gidip te PS5 e 7-8k veremem)?

Pc tabikide pc kesinlikle pc ama toplama pc ama şart laptop dersen laptopta olur ama pc kesinlikle

büççeniz nedir ona gore öneri yapayım.

Arkadaşlar laptopum var daha 2 ay önce aldım oyun anlamında bana yetiyor. Fakat bir PC daha toplamayı düşünüyordum taki bu güne kadar. Eğer PC toplarsam 7klık laptopun yüzüne bile bakmayacağım ama konsol alırsam hem laptop hem konsol aktif olarak oynarım. Sizce hangisi? Ve Xbox mu Ps mi (bütçe açısından sıkıntı yok fakat gidip te PS5 e 7-8k veremem)?
Burada ki herkes PC toplamak istiyor
10 kişi konsol derse
20 kişi PC der

Laptop'un varsa ve sana yetiyorsa bence konsol almalısın. PS5 almak istemiyorsan bence PS4 PRO al. Onda da gayet güzel oyunlar var.

PC tabikide PC kesinlikle PC ama toplama PC ama şart laptop dersen laptopta olur ama PC kesinlikle
Hocam bende pc toplamayı düşünüyordum fakat daha yeni laptop aldım pc alırsam laptopun yüzüne bile bakmam o yüzden biraz kafam karıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büççeniz nedir ona gore öneri yapayım.
Konsol alırsam en fazla 4-5bin tl, Pc de ise 8000civarı

Hocam bende PC toplamayı düşünüyordum fakat daha yeni laptop aldım PC alırsam laptopun yüzüne bile bakmam o yüzden biraz kafam karıştı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konsol alırsam en fazla 4-5bin TL, PC de ise 8000civarı
yakında vergiler düşecek ps5 için düştüğünde ps5 digital edition alabilirsin. bu yılın sonlarına doğru yumuşayacak iyice fiyatlar ama illa pc diyorsan öneri yaparız.

bende ps4 pro dan vazgeçip 5k 6k arası pc toplama kararı aldım inş iyi yapmışımdır ama ps4 seni üzmez indirimle ps4 pro 3400tl ye kadar düştügü oldu,koltuga oturursun oynarsın bende eskiden ps4 fat vardı sattım

bende ps4 pro dan vazgeçip 5k 6k arası PC toplama kararı aldım inş iyi yapmışımdır ama ps4 seni üzmez indirimle ps4 pro 3400tl ye kadar düştügü oldu,koltuga oturursun oynarsın bende eskiden ps4 fat vardı sattım
Eğer laptopum olmasaydı direk PC alırdım ama laptop bana oyun anlamında yetiyor o yüzden PC alıp oyun zevkinin dibine vurmakla konsol alıp ikisini de aktif bi şekilde kullanmak arasında kaldım.
yakında vergiler düşecek ps5 için düştüğünde ps5 digital edition alabilirsin. bu yılın sonlarına doğru yumuşayacak iyice fiyatlar ama illa PC diyorsan öneri yaparız.
Hocam vergilerin düşüşü en fazla 1000tl farkeder gibime geliyor yani digital edition a da param yetmeyebilir.

Eğer laptopum olmasaydı direk PC alırdım ama laptop bana oyun anlamında yetiyor o yüzden PC alıp oyun zevkinin dibine vurmakla konsol alıp ikisini de aktif bi şekilde kullanmak arasında kaldım.

Hocam vergilerin düşüşü en fazla 1000tl farkeder gibime geliyor yani digital edition a da param yetmeyebilir.
digital edition 6küsür bin olacaktır.

Bu arada
digital edition 6küsür bin olacaktır.
Playstation aldığımda hem oyunlara çok para gideceği hemde Ps 5 için en az 4k monitör gerekeceği için bütçemi çok aşıyor. PC ye gelince hem oyunlarım zaten var hemde kulaklık hariç ekipmanım var o yüzden bütçeyi yüksek tuttum.

Bu arada

Playstation aldığımda hem oyunlara çok para gideceği hemde Ps 5 için en az 4k monitör gerekeceği için bütçemi çok aşıyor. PC ye gelince hem oyunlarım zaten var hemde kulaklık hariç ekipmanım var o yüzden bütçeyi yüksek tuttum.
4k bir monitor mu? hayır hayır 144hz 1080p yeterli ona.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,021
Üyeler
187,608
Son üye
barbarianking
Geri