Konsolara %50 vergi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
17,513
Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, 18 Nisan 2020 ile 30 Eylül 2020 tarihleri arasında oyun konsollarına ilave %50’lik vergi getirilecek. Bu vergi 1 Ekim 2020 itibarıyla %20'ye düşecek.

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, 18 Nisan 2020 ile 30 Eylül 2020 tarihleri arasında oyun konsollarına ilave %50’lik vergi getirilecek. Bu vergi 1 Ekim 2020 itibarıyla %20'ye düşecek.
Koronavirüs tedbirli kapsamında olabilir. Çok saçma

Virüs önlemi içinsede aşırı saçma. Engellemeleri gereken onlarca şey varken bu yola başvurmaları cidden garip.

covid-19 virüsü sebebiyle üretimin yavaşlaması kısmen durmasından dolayı ithal vergileri arttığını düşünüyorum aynı şekilde dünya pazarındada böyle

Telefonlarda Yüzde yüz vergi alınıyor, arabalardan yüzde ikiyüz vergi alınıyor. Bundan sonra konsollardan da yüzde yüz vergi alınacak gibi. Şuanki vergiler sanki azmış gibi ilave ekleniyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

covid-19 virüsü sebebiyle üretimin yavaşlaması kısmen durmasından dolayı ithal vergileri arttığını düşünüyorum aynı şekilde dünya pazarındada böyle
Alakası yok. Üretim sadece sende mi duruyor? Ayrıca diğer ülkeler de böyle önlemler alsalar bile onların önlem almış haldeki vergileri bizim normal vergilerimizden daha azdır yine de. Her olaydan vergi alınarak kurtululamaz ki. Vergi almaya yer arıyorlardı sadece.

Virüs önleminde oyun konsollarının gümrük vergisini %50 arttırmak nasıl bi kafa Allah aşkına ya. Ne alaka yani oyun konsolları.

Eylül ayına kadar %50, eylülden sorna ise %20 olarak kalıcı devam edecek yani yine olan vatandaşa oldu.

Çok yazık.

Virüs felan hikaye yine milletin sırtından para alma peşindeler. Halkı ağır vergilerle eziyorlar valla. Herşeye zam vergiye zam ona zam buna zam. İphonu 150 liraya açtırırken şimdi 2000 liraya yakın . Halkına iyi şeyleri çok gören bir anlayış var yazık cidden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,404
Üyeler
186,887
Son üye
Ensar Ay
Geri