Neler Yeni

Konsolların Bir Amacı Kaldı Mı ?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
özel oyunlar var
sırf özel oyun içinde gidip 8 k bayılmam ben bi konsola pc artık daha mantıklı geliyor vergiler olmasa konsol alınır hatta alırım ama ürünün 5k sı vergi olunca suyu kaçıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
sırf özel oyun içinde gidip 8 k bayılmam ben bi konsola PC artık daha mantıklı geliyor vergiler olmasa konsol alınır hatta alırım ama ürünün 5k sı vergi olunca suyu kaçıyor
7 sene önce çıkan bir cihaz last of us 2 yi oynatabiliyor ama 7 sene önce çıkan bir PC 7 bu senenin en iyi oyununu oynatabiliyor mu?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
7 sene önce çıkan bir cihaz last of us 2 yi oynatabiliyor ama 7 sene önce çıkan bir PC 7 bu senenin en iyi oyununu oynatabiliyor mu?
sana şunu diyeyim güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceği bir pc 4k iken şimdi konsol alıyorsun 8k ya 7 ıl gidiyor bi pc alıyorsun 3-4 yıla grafik olarak orta düzeye düşüyor satıyorsun o elinde kalan 4k ile üstüne ekleyip ya yenisini alıyorsun yada sattıktan sonra 4kya yeni nesil kart alıp devam ediyorsun kartların performansı arttıkça fiyatları artmıyor azalıyor 3000 serisi 2000 in ölüm fermanını yazdığı gibi düşün rekabette işin içine girdiğinde ucuza alabiliyorsun ama konsol böyle değil a konsoluda 500 b konsoluda 500 dolara gidiyor

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Türkiye de çok pahalı diğer ülkelerde 500 dolar dan satılıyor ps5 sen 500 dolar a toplanan pc 2k 120 fps veremez

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bu arada bence PS5 2060 2070'li bir PC'den daha güçlü ve exclusive oyunları var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hani o oyunların çoğu pcde de var ya güzel kardeşim.Psdeki özel oyunlardan bahsediyorum
Pc'de ki özel oyunlar derken LoL valorant Metin2 den falan mı bahsediyoruz
Edit: ben yanlış anlamışım reisler kizmayin

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Arkadaşlar Konsolları Amacı PCden Daha Ucuz Bir Alternatif Olması Değil Mi? Ancak Şuan Konsol Fiyatlarına Çok Rahat 2060lı 2070li sistem alabiliyoruz.Sizce Konsolların Amacı Kaldı Mı ?
Bence PS5 - XSX hala alınabilir. 4K da sunduğu FPS'ler bence aynı fiyattaki PC'lerden çok daha iyi.
@resitali

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
laptop al ve oyunlar çok pahalı 2-3 oyun için 8 bin TL mi vericen
La oyunları ultrada oynatması için laptopa 12k para bayılman lazım zaten.Mini Atx Kasa Alırım 6000 TL'ye 5000e bir xbox series s tamam

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Konsolları Amacı PCden Daha Ucuz Bir Alternatif Olması Değil Mi? Ancak Şuan Konsol Fiyatlarına Çok Rahat 2060lı 2070li sistem alabiliyoruz.Sizce Konsolların Amacı Kaldı Mı ?
Kosolların Amacı : Arada bir oyun oynayayım televizyon büyük ekran daha güzel oluyor diyen ve genel olarak hikayeli oyun seven kişilerin kullandığı bazen 7 8 yıl idare edebilen ve hala güzel oyunlar oynayabildiğiniz bir cihazdır kimse burda pc daha iyi eweweeqwewqe demesin her cihazın bir alıcısı ve hitap ettiği kitle vardır satılmasa adamlar neden üretsin yani

Phenoma

80+ Silver
Ben alıyorum ama yurt dışından alma imkanım olmasa asla almazdım. Şu an Türkiye fiyatları çok yüksek. Ben Ps5'i 3000 TL ye alıyorum.
Yani en kötü 1 sene kullanıp satarım. En az 2-3 k kar ederim.
Sence de akıllıca değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kosolların Amacı : Arada bir oyun oynayayım televizyon büyük ekran daha güzel oluyor diyen ve genel olarak hikayeli oyun seven kişilerin kullandığı bazen 7 8 yıl idare edebilen ve hala güzel oyunlar oynayabildiğiniz bir cihazdır kimse burda PC daha iyi eweweeqwewqe demesin her cihazın bir alıcısı ve hitap ettiği kitle vardır satılmasa adamlar neden üretsin yani
Bence de. Mesela ben babamı PC başına geçiremiyorum ama salondaki Ps4 varken onda Ps5 ile de sık sık oynuyor.

Top Bottom