sırf özel oyun içinde gidip 8 k bayılmam ben bi konsola pc artık daha mantıklı geliyor vergiler olmasa konsol alınır hatta alırım ama ürünün 5k sı vergi olunca suyu kaçıyor
sırf özel oyun içinde gidip 8 k bayılmam ben bi konsola PC artık daha mantıklı geliyor vergiler olmasa konsol alınır hatta alırım ama ürünün 5k sı vergi olunca suyu kaçıyor
sana şunu diyeyim güncel oyunları rahatlıkla oynayabileceği bir pc 4k iken şimdi konsol alıyorsun 8k ya 7 ıl gidiyor bi pc alıyorsun 3-4 yıla grafik olarak orta düzeye düşüyor satıyorsun o elinde kalan 4k ile üstüne ekleyip ya yenisini alıyorsun yada sattıktan sonra 4kya yeni nesil kart alıp devam ediyorsun kartların performansı arttıkça fiyatları artmıyor azalıyor 3000 serisi 2000 in ölüm fermanını yazdığı gibi düşün rekabette işin içine girdiğinde ucuza alabiliyorsun ama konsol böyle değil a konsoluda 500 b konsoluda 500 dolara gidiyor
Arkadaşlar Konsolları Amacı PCden Daha Ucuz Bir Alternatif Olması Değil Mi? Ancak Şuan Konsol Fiyatlarına Çok Rahat 2060lı 2070li sistem alabiliyoruz.Sizce Konsolların Amacı Kaldı Mı ?
Arkadaşlar Konsolları Amacı PCden Daha Ucuz Bir Alternatif Olması Değil Mi? Ancak Şuan Konsol Fiyatlarına Çok Rahat 2060lı 2070li sistem alabiliyoruz.Sizce Konsolların Amacı Kaldı Mı ?
Kosolların Amacı : Arada bir oyun oynayayım televizyon büyük ekran daha güzel oluyor diyen ve genel olarak hikayeli oyun seven kişilerin kullandığı bazen 7 8 yıl idare edebilen ve hala güzel oyunlar oynayabildiğiniz bir cihazdır kimse burda pc daha iyi eweweeqwewqe demesin her cihazın bir alıcısı ve hitap ettiği kitle vardır satılmasa adamlar neden üretsin yani
Ben alıyorum ama yurt dışından alma imkanım olmasa asla almazdım. Şu an Türkiye fiyatları çok yüksek. Ben Ps5'i 3000 TL ye alıyorum.
Yani en kötü 1 sene kullanıp satarım. En az 2-3 k kar ederim.
Sence de akıllıca değil mi ?
Kosolların Amacı : Arada bir oyun oynayayım televizyon büyük ekran daha güzel oluyor diyen ve genel olarak hikayeli oyun seven kişilerin kullandığı bazen 7 8 yıl idare edebilen ve hala güzel oyunlar oynayabildiğiniz bir cihazdır kimse burda PC daha iyi eweweeqwewqe demesin her cihazın bir alıcısı ve hitap ettiği kitle vardır satılmasa adamlar neden üretsin yani