Neler Yeni

Konsolların Bir Amacı Kaldı Mı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Ben alıyorum ama yurt dışından alma imkanım olmasa asla almazdım. Şu an Türkiye fiyatları çok yüksek. Ben Ps5'i 3000 TL ye alıyorum.
Yani en kötü 1 sene kullanıp satarım. En az 2-3 k kar ederim.
Sence de akıllıca değil mi ?
Kanka xbox series s yurtdışında kaç para ?

Phenoma

80+ Silver
Ben Kanada'dan alıcam. Çünkü Kanda az vergi koyuyor ve ABD ile olan antlaşmaları yüzünden kur farkını almaksızın aynı fiyattan vermek zorunda kalıyorlar. Yani anlayacağın Kanada'da hem kuzenim var , kargo parası ödemeyeceğim. Hem kur daha düşük(6,01) hem de ABD ile aynı olarak 400$. SeriesS şu anda 380 $ ama 20$ için onu almam. Aynı zamanda dediğim gibi PC sahibiyim zaten.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Ben Kanada'dan alıcam. Çünkü Kanda az vergi koyuyor ve ABD ile olan antlaşmaları yüzünden kur farkını almaksızın aynı fiyattan vermek zorunda kalıyorlar. Yani anlayacağın Kanada'da hem kuzenim var , kargo parası ödemeyeceğim. Hem kur daha düşük(6,01) hem de ABD ile aynı olarak 400$. SeriesS şu anda 380 $ ama 20$ için onu almam. Aynı zamanda dediğim gibi PC sahibiyim zaten.
Hocam Xbox game passten Dolayı xbox alabilirim o yüzden.Ama Ekran kartı da takabilirim pcye.Henüz karar vermedim.Onun için soruyum dedim

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Bence PC ye akran kartı tak. Değmez onun için. Sen de mi yurt dışından alacaktın ?
Hocam sadece araştırıyorum.Yoksa yurt dışından getirecek tanıdığım yok.Şans Ne zaman yüzüme güldü ki zaten

Phenoma

80+ Silver
Top Bottom