Neler Yeni

Konsolların Bir Amacı Kaldı Mı ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bugün 8300 TL'ye toplayacağınız hiçbir bilgisayar güncel oyunları 4K 60fps oynatamaz, 7 yıl boyunca çıkacak triple A oyunları akıcı bir şekilde oynatamaz, GOW TLOU Uncharted Spider-Man gibi exclusive'leri oynatamaz. Konsolun amacı kalmasa dünya çapında satış rekorları kırar mıydı?

Impe

80+ Silver

Ekler

• kedid.jpg
    kedid.jpg
    30.8 KB · Hit: 22
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Türkiye şartlarında bakarsak tek artısı özel oyunlar ki xbox tarafında o da yok. Yurt dışında hala mantıklı bir seçenek ama Türkiye için durum vahim malesef.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Şu okuduğum 6 sayfanın 6 sı da saçmalıktan ibaret. Pc ile konsol karşılaştırmak ne saçma bir iş? Birinde çoklu işler yapabilirken birinde oyun oynayabiliyorsun sadece. Kimin neye ihtiyacı varsa onu alsın.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Yav anlamıyorsun herhalde! PC'yi günlük kullanım için kod için parasını çıkartmak için kullanırsın tamam da KONSOLUN AMACI BU DEĞİL! Konsolun amacı arkana yaslanacaksın eline gamepadi alacaksın koskoca tv'de oyun keyfi yapacaksın. Ayrıca exclusive oyunlar da var. Onlar ekstra bir artı zaten.
TAMAM KARDEŞİM YAZDIM YAZDIM RAHATLIK KONUSUNDA PC KONSOLU GEÇEMEZ KAFAYI YİCEM BİZ GENEL ÖZELLİKLER AÇISINDAN KONUŞUYORUZ BANA GÖRE KONSOLUN YAPTIĞI HER ŞEYİ PC YAPIYOR 2 ŞEY HARİÇ
1-TAŞINABİLİRLİK
2-RAHATLIK

Rammstein

80+ Silver
TAMAM KARDEŞİM YAZDIM YAZDIM RAHATLIK KONUSUNDA PC KONSOLU GEÇEMEZ KAFAYI YİCEM BİZ GENEL ÖZELLİKLER AÇISINDAN KONUŞUYORUZ BANA GÖRE KONSOLUN YAPTIĞI HER ŞEYİ PC YAPIYOR 2 ŞEY HARİÇ
1-TAŞINABİLİRLİK
2-RAHATLIK
Bak kullanım alanları farklı iki şeyi karşılaştırıyorsun. Ayrıca aldığın şeyin parasını çıkartmak ne kadar saçma bir gerekçe.

Impe

80+ Silver
Bul bakalım 8500 liralık mükemmel bir laptop 4k 60fps.
Bulsan bile istediğin gibi uzanamazsın rahat duramazsın.
taşınabilirliğe dedim laptoplar zaten kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-TAŞINABİLİRLİK
2-RAHATLIK
rahatlık bu arada pcde daha iyi

Mauro İcardi

80+ Bronze
taşınabilirliğe dedim laptoplar zaten kazık
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatlık bu arada pcde daha iyi
Nasıl daha iyi?
İstediğin gibi koltuğa yayılabilir misin?
Konsol daha rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,291
Üyeler
161,835
Son üye
Gozlerimikapatsam
Top Bottom