Hayır o bizim evren liderimiz.bu kadar kişi katılıyor bana tek muhalefet sensin. Gerçi senin gibi boş adamların işine gelmeyeceği için normal
Barbara mı Palvin?Kesinlikle katiliyorum yaa sırf bu yüzden forumu bırakanlar oldu. Arkadaş barbara palvinin incelemesi yapılıyor, kavga etmek istiyorum deniyor. Ayrıca 3 mod falan yazanlar da bu kadar üyesi olan bir forumda 3 mod olmasın, yani bizim suçumuz değil bu
Yemin ederim daha gerekli bir konu''Mastürbasyon yapmayı nasıl durdurabilirim'' diye konu açayım ben de
İzin iste konu sahibinden yoksa report yersin. Gerci benim konuyu 10 15 kisi reportlamıstırda hala acık o ayrı konu''Mastürbasyon yapmayı nasıl durdurabilirim'' diye konu açayım ben de
Adam ironi yapıyor bu da ekmek çıkarıyor kendineİzin iste konu sahibinden yoksa report yersin. Gerci benim konuyu 10 15 kisi reportlamıstırda hala acık o ayrı konu
bırak onu kavga etmeye adam arıyorAdam ironi yapıyor bu da ekmek çıkarıyor kendine
Konu sahibide ekmek çıkartıyor o mantıkla öyle değil mi?Adam ironi yapıyor bu da ekmek çıkarıyor kendine
Adamlar aktif. Bi kaç kişiye mute atıldı konumdabırak onu kavga etmeye adam arıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modları etiketleyin de artık görsünler.
@Mehmet Yılmaz @White Ravens @Abdullah Hacıgül
Mehmet az önce aktifti la gitmiş
Konu sahibide ekmek çıkartıyor o mantıkla öyle değil mi?