Çok kötüHerkese merhaba;
Arkadaşa sistem topluyoruz toplam bütçesi kasa+monitör+ekipman dahil 70-80k aralığında. Çoğunlukla LOL ve CS oynuyor ama ilk sistemi olacağı için sağlam bir sistem olsun istiyor. Ekte ekran resmini paylaştığım sistem sizce f/p açısından nasıl? Kasa bütçesini 50-55k arasıymış gibi düşünebilirsiniz. Değişiklik yapılabilecek veya şöyle olsa daha uyumlu olur diyebileceğiniz bir durum var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Evet kral haklısın ona göre bi revizyon yaptık zaten arkadaşın teker teker link attığı bir ment var oraya göre toplayacağız. 58k ya 9070 xt li 7500F li sisteme karar verdik. Teşekkür ederim değerli düşünceniz için55K ya çok kötü bir sistem günümüzde 7000 serisi amd kart alınmaz maalesef önerim bu fiyatlara 5070 veya 9070 almanız olur
Güzel öneride bulunmuş pişman olmazsınız şimdiden hayırlı olsunEvet kral haklısın ona göre bi revizyon yaptık zaten arkadaşın teker teker link attığı bir ment var oraya göre toplayacağız. 58k ya 9070 xt li 7500F li sisteme karar verdik. Teşekkür ederim değerli düşünceniz için
Artik eskidi 3 sene oldu yani fsr4 vs yok kutuyu açtığın anda 15-16 bine düşüyor.7800 xt neden sıfır alınmaz hocam fiyatları çok yüksek olduğundan mı
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim değerli fikirlerin için. Buna paralel bir sistem toplayacağız 9070 xt li düşünüyoruz. İyi forumlarArtik eskidi 3 sene oldu yani fsr4 vs yok kutuyu açtığın anda 15-16 bine düşüyor.
9070 5070 sıfırda bunlardan şaşma.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim bilgili insanların fikir birliği sağlandığı an satın alım yapılır zaten. Dönüşleriniz için çok teşekkürler iyi forumlarGüzel öneride bulunmuş pişman olmazsınız şimdiden hayırlı olsun
Evde kendiniz de toplayabilrisiniz youtube üzerinde bir sürü türkçe kaynak var bu konu ile ilgili kablolama videoları bile var takıldığınız bir yer olduğunda foruma sorarsınız bilen arkadaşlar cevaplar, kendiniz içinize sine sine toplasanız daha iyi bence hayırlı olsun arkadaşınızaKral rica etsem "çöp" gibi keskin ve net bir tabir yaparken neye göre yaptığını da yazar mısın? Neyi düzeltmem gerektiğini. Mesela dersin ki ana kartın markası çok kötü o markadan uzak dur o yüzden çöp ya da kasanın yan görüntüsü hiç hoş değil veya teknik olarak girişleri çok uygun değil vs. yazarsan daha çok dikkate alacağım genelde böyle direkt çöp yazılan yorumları dikkate almıyorum. Farkındaysan konu içeriğinde belirttim neyi düzeltebiliriz hangi parçayı daha f/p hale getirebiliriz gibisinden. Fikirlerin için yine de teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hocam tüm bunları dikkate alacağım ve bu soğutucuyu not aldım kenara. Birden fazla bilindik ve güvenilir e ticaret sitelerine bakıp kıyaslama yaparak satın alacağız o halde. Teker teker parça sipariş edip teslim alıp vatanda vs. gibi güvenilir bir yerde montaj+testlerini yaptıracağız diye anlıyorum.
İste sorun su ki normalde yorum olarak kitap yazinca bosluga gidiyor,ugrasmayip cop yazarim cevap gelirse aciklarim.Kral rica etsem "çöp" gibi keskin ve net bir tabir yaparken neye göre yaptığını da yazar mısın? Neyi düzeltmem gerektiğini. Mesela dersin ki ana kartın markası çok kötü o markadan uzak dur o yüzden çöp ya da kasanın yan görüntüsü hiç hoş değil veya teknik olarak girişleri çok uygun değil vs. yazarsan daha çok dikkate alacağım genelde böyle direkt çöp yazılan yorumları dikkate almıyorum. Farkındaysan konu içeriğinde belirttim neyi düzeltebiliriz hangi parçayı daha f/p hale getirebiliriz gibisinden. Fikirlerin için yine de teşekkür ederim
Tamamdır hocam tüm bunları dikkate alacağım ve bu soğutucuyu not aldım kenara. Birden fazla bilindik ve güvenilir e ticaret sitelerine bakıp kıyaslama yaparak satın alacağız o halde. Teker teker parça sipariş edip teslim alıp vatanda vs. gibi güvenilir bir yerde montaj+testlerini yaptıracağız diye anlıyorum.
Teşekkür ederim hocam fakat youtube da onlarca video izlememin sonucunda kendi topladığım imzadaki sistemi 2024 yazında 44 bin TL'ye topladım felaketi sen düşünEvde kendiniz de toplayabilrisiniz youtube üzerinde bir sürü türkçe kaynak var bu konu ile ilgili kablolama videoları bile var takıldığınız bir yer olduğunda foruma sorarsınız bilen arkadaşlar cevaplar, kendiniz içinize sine sine toplasanız daha iyi bence hayırlı olsun arkadaşınıza
Aynen hocam referans olsun diye oradan topladım fakat parçaları ayrı ayrı piyasa takibi yaparak almak sanırım en mantıklısı. Yorumuna göre parça seçimlerime sipariş aşamasında son bir dikkat eder ona göre satın alma işlemi gerçekleştiririm. Çok teşekkürler dönüşü için iyi forumlarİste sorun su ki normalde yorum olarak kitap yazinca bosluga gidiyor,ugrasmayip cop yazarim cevap gelirse aciklarim.
Frisby psu alinmaz anca dar butcede veya apu ofis sisteminde belki alinir,
Anakart b840 gaming plus yazmasina bakma bi onceki a620 lerin hafif suslusu vrm falanda kotu,bu paraya b650 alinir.
İncehesap mi bu site?
Montaj sorun degilse ayri ayri toplanmasi daha iyi hem fiyat hem cesit acisindan,monitor 1080p mi 2K mi olacak?Teşekkür ederim hocam fakat youtube da onlarca video izlememin sonucunda kendi topladığım imzadaki sistemi 2024 yazında 44 bin TL'ye topladım felaketi sen düşünO yüzden Youtube dan video izlememe yemini ettim kendime bilen birilerine danışmak her zaman daha doğru oluyor. Youtube artık kendisine sponsorluk verenin ürününü zirveye çıkaranlarla dolu o yüzden kesinlikle berbat bir kaynak olduğunu düşünüyorum. Çok teşekkür ederim değerli düşüncelerin için iyi forumlar
Aynen hocam referans olsun diye oradan topladım fakat parçaları ayrı ayrı piyasa takibi yaparak almak sanırım en mantıklısı. Yorumuna göre parça seçimlerime sipariş aşamasında son bir dikkat eder ona göre satın alma işlemi gerçekleştiririm. Çok teşekkürler dönüşü için iyi forumlar![]()
Hocam arkadaşa 1080P yetiyor ama ben 2k istiyorum toplamışken düzgün bir şey toplayalım diye düşündüm. Montaj aslında sorun ama arkadaş İstanbul'da ikamet edeceğinden ötürü orada sağlam bi bilgisayarcıya (sinerji vatan vs.) gidip ücreti mukabilinde montaj+test yaptırabilir. Varsa bir monitör önerin 2k çözünürlükte 180 Hz-240 Hz tarzında açığım önerilere. Bu arada kendime de monitör arıyorum 240 Hz 0.5 veya 1 ms 27 inch. Şimdilik Samsung Odyssey G65B'ye yükseğim fakat 2560x1440 yazıp 1080P yazmışlar amazonda bu bilgi hatalı değil mi? 1440P olması gerekmez mi o monitörünMontaj sorun degilse ayri ayri toplanmasi daha iyi hem fiyat hem cesit acisindan,monitor 1080p mi 2K mi olacak?
Ureticinin sayfasindan bak direkt modele hata olabilir,Hocam arkadaşa 1080P yetiyor ama ben 2k istiyorum toplamışken düzgün bir şey toplayalım diye düşündüm. Montaj aslında sorun ama arkadaş İstanbul'da ikamet edeceğinden ötürü orada sağlam bi bilgisayarcıya (sinerji vatan vs.) gidip ücreti mukabilinde montaj+test yaptırabilir. Varsa bir monitör önerin 2k çözünürlükte 180 Hz-240 Hz tarzında açığım önerilere. Bu arada kendime de monitör arıyorum 240 Hz 0.5 veya 1 ms 27 inch. Şimdilik Samsung Odyssey G65B'ye yükseğim fakat 2560x1440 yazıp 1080P yazmışlar amazonda bu bilgi hatalı değil mi? 1440P olması gerekmez mi o monitörün