Arkadaşlar öncelikle selam. Başlıkta belirttiğim gibi 5 aydır Twitch platformunda yayın yapıyorum. Genelde TFT, LoL vb oyunlar oynuyorum. Asıl oynamak istediğim MMO oyunlar ama aşırı pahalı oldukları için maalesef onları oynayamıyorum. Muhabbetim de güzeldir aslında elim yüzüm tipimde düzgün fakat sebebini anlayamadığım bir şekilde 5 aydır günde en az 6 -10 saat arası sürekli yayın yapmama rağmen hiçbir şekilde izleyici gelmiyor. Artık çıldırma noktasına geldim.
Tek istediğim yayıncı olmak ve hayatımı bu şekilde yaşamak istiyorum oyun oynamaktan muhabbet etmekten zevk alıyorum. Hiç bilmiyor olduğum konuları bile tek tek öğrenmek için günlerimi saatlerimi harcadım. Fakat bir türlü Twitch yayınımı öne çıkarmıyor. Yayınlarda genelde susuyorum çünkü kimse olmayınca konuşmanında bir anlamı olmuyor.
Her gün aynı heyecanla yayın açıp sonrasında büyük bir hüsranla kapatmak zorunda kalıyorum ve bu beni gerçekten yıprattı. Ne yapabilirim? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz? Ama fikirleriniz ücret ödemem gereken türden olmasın çünkü param yok maalesef. Bu arada Twitch kanalımın ismini söyleyim belki buradan takip etmek izlemek isteyenler olur Twitch/denizzaykan yazarsanız çıkar. Biri bana ne olur akıl versin artık ben kafayı yemeden. Şuna da gıcık oluyorum çok iyi oyunculuk sergiliyorum yayınımda insan olsa muhabbetimde iyidir fakat kızın biri yayın açmış yaptığı hiçbir şey yok bir taraflarını da göstermiyor mıy mıy konuşuyor 30 40 izleniyor ve henüz yeni yayıncı ben çözemedim bu işi biri bana fikir versin çok ihtiyacım var.