Neler Yeni

konu kaldırılabilir

LefkaSM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ali
Arkadaşlar öncelikle selam. Başlıkta belirttiğim gibi 5 aydır Twitch platformunda yayın yapıyorum. Genelde TFT, LoL vb oyunlar oynuyorum. Asıl oynamak istediğim MMO oyunlar ama aşırı pahalı oldukları için maalesef onları oynayamıyorum. Muhabbetim de güzeldir aslında elim yüzüm tipimde düzgün fakat sebebini anlayamadığım bir şekilde 5 aydır günde en az 6 -10 saat arası sürekli yayın yapmama rağmen hiçbir şekilde izleyici gelmiyor. Artık çıldırma noktasına geldim.

Tek istediğim yayıncı olmak ve hayatımı bu şekilde yaşamak istiyorum oyun oynamaktan muhabbet etmekten zevk alıyorum. Hiç bilmiyor olduğum konuları bile tek tek öğrenmek için günlerimi saatlerimi harcadım. Fakat bir türlü Twitch yayınımı öne çıkarmıyor. Yayınlarda genelde susuyorum çünkü kimse olmayınca konuşmanında bir anlamı olmuyor.

Her gün aynı heyecanla yayın açıp sonrasında büyük bir hüsranla kapatmak zorunda kalıyorum ve bu beni gerçekten yıprattı. Ne yapabilirim? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz? Ama fikirleriniz ücret ödemem gereken türden olmasın çünkü param yok maalesef. Bu arada Twitch kanalımın ismini söyleyim belki buradan takip etmek izlemek isteyenler olur Twitch/denizzaykan yazarsanız çıkar. Biri bana ne olur akıl versin artık ben kafayı yemeden. Şuna da gıcık oluyorum çok iyi oyunculuk sergiliyorum yayınımda insan olsa muhabbetimde iyidir fakat kızın biri yayın açmış yaptığı hiçbir şey yok bir taraflarını da göstermiyor mıy mıy konuşuyor 30 40 izleniyor ve henüz yeni yayıncı ben çözemedim bu işi biri bana fikir versin çok ihtiyacım var.
Kasma bu kadar takmazsan istediğini yaparsın

Tek kişinin muhabbeti yerine 3 4 kişi ekip kur örnek veriyorum pubg oynuyorsun ismini yazamayacağım bi muhabbet dönmeli yani o kazanman ve çok izlenmen değil eğlenerek yapman gerek

Link verip kendine youtube ve instagram ile yardım edecek birini bulman gerekli

Herhangibi yardımım olurmu bilmiyorum sesim kötüdür ben yapamam mesela ama zamanında yaptım 30 k 60k izlettim

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar burnun olsun demiş ünlü düşünürler bende bu yüzden yayın işini bıraktım hak etmeden mıy mıy konuşup 200-300 izleniyorlar yazık

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.şşşşşll

Son düzenleme:

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Ha içeriği güzeldir gameplayi mükkemmeldir ya da sohbeti çok iyidir izlensin abi eyvallah lafım yok ama mıy mıy konuşup yukarıya kocaman donate bar koyup 480p kalitede valo oynayanlar 200-300 izlenmemeli ha izleyen varsa da aklını sorgularım ben o kişinin git kardeşim onun yerine 2-3 saat dışarı çık dolaş daha mantıklı aktivite olur

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
izlenme tamamen şans işi belki 5. yayında 50-100 izlenirsin belki 1yıldır yapsan ort 50 izlenirsin benim bildiğim çoğu yayıncı ilk 1 2 yıl ort 100 izleniyordu viral olan şeyler yap illa hızlı yükselmek istiyorsan ki ona da garanti veremem
''Link verip kendine youtube ve instagram ile yardım edecek birini bulman gerekli''
diyor ki yayınını insanlara duyur insta hikayeden veya reklam aracılıyla falan

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Burada daha çok yayıncıları değil izleyenleri sorgulamak lazım dediğim gibi sırf kadın olduğu için kalitesiz bir gameplay olmayan bir sohbet izlemek istiyorsa kendileri bilir bana göre twitch youtube'dan video açıp izleme yeri de değil herkes işi basitleştirdi iyice şu an twitch türkiyede ben hikayeli oyun serisi yapan türk yayıncı bulamıyorum ki bulsam da adamı küstürüyolar yayına yok böyle mi yayın yapılır yok şöyle yok böyle sonra gidip 480p kalitede 0 gameplayi olan ekranın yarısını donate bar kaplayan egirl yayıncıları izleyip prim veriyorlar durum bundan ibaret maalesef

WhoCares

80+ Gold
zaten beni demotive eden şeyde bu okadar emek veriyorum tamam izlenmeyebilirim fakat hiç bir zahmete girmeden obs indirip yayın yap tuşuna basınca 100 200 izlenmeleri çok kötü motivasyon yok ediyor malesef
bro o zaman kadın kılığına giriyorsun bu işin ekmeğini yiyorsun yabancı yayıncıların çoğu böyle yapiyor :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
........i

Son düzenleme:

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Viral olan şeylere bir kaç örnek verebilir misiniz ? En çok bu konuda aslında yardıma ihtiyacım var fikir gelmiyor aklıma. Ben oynadığım oyunların yayınlarını yapıyorum genelde ve oynadığım oyunları iyide oynarım gameplayim iyidir . İzleyici geldiğinde muhabbetimde iyidir ama işte 3 veya 5 kişi izleyici sınırını bir aşşam geri kalanı elimde tutarım gibi hissediyorum insanları eğlendirmeyi başarabileceğimi düşünüyorum ama malesef 10 saatlik yayınıma bile bazen 1 kişi bile gelmeyince bende mecburen susup oyunumu oynuyorum
oyun olarak örneğin the finals oyunu çok izleniyor bu zamanlarda veya valo/lol/cs/gta/irl falan bunlar hep izleniyor

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
İnsanlar ne sever diye hareket etme bence canın ne yapmak istiyorsa neyle uğraşırken daha çok eğleniyorsan onu yap şu an mesela twitchte bir sürü valo yayıncısı var senin farkın ne olacak? Bunu düşün bence insanları çekecek şey popüler oyunları oynaman değil eğlenceli ve samimi olman bana göre sonra gerisi gelir ama dediğim gibi kadın yayıncılar demoralize edecek seni ama gün sonuna baktığında büyük yayıncıların hepsi erkek :)

Top Bottom