Neler Yeni

konu kaldırılabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
İnsanlar ne sever diye hareket etme bence canın ne yapmak istiyorsa neyle uğraşırken daha çok eğleniyorsan onu yap şu an mesela twitchte bir sürü valo yayıncısı var senin farkın ne olacak? Bunu düşün bence insanları çekecek şey popüler oyunları oynaman değil eğlenceli ve samimi olman bana göre sonra gerisi gelir ama dediğim gibi kadın yayıncılar demoralize edecek seni ama gün sonuna baktığında büyük yayıncıların hepsi erkek :)
hocam şöyle bir durum söz konusu insanları çekecek çok fazla potansiyelim var diye düşünüyorum fakat insanlar yayına tıklamıyor bile sanırım twitch ile alakalı bir durum var burada yayınım hiç bir şekilde öne çıkmıyor olabilir . Yoksa yayınıma 2 3 kişi gelse chatten selam verse muhabbet çeviririm katılım sağlayanlarla genelde birlikte oynuyorum zaten kendi sevdiğim şeyler dışında birşeyi pek yapacağımı sanmıyorum meraktan soruyorum şaklabanlıkla değilde kişiliğimle öne çıkmak isterim. tavsiyen iiçin teşekkür ediyorum düşünmediğim aklıma gelmeyen bir şey değildi fakat uygulaması sıkıntı çünkü üzerinde uygulayabileceğim insan yok malesef :)

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
hocam şöyle bir durum söz konusu insanları çekecek çok fazla potansiyelim var diye düşünüyorum fakat insanlar yayına tıklamıyor bile sanırım twitch ile alakalı bir durum var burada yayınım hiç bir şekilde öne çıkmıyor olabilir . Yoksa yayınıma 2 3 kişi gelse chatten selam verse muhabbet çeviririm katılım sağlayanlarla genelde birlikte oynuyorum zaten kendi sevdiğim şeyler dışında birşeyi pek yapacağımı sanmıyorum meraktan soruyorum şaklabanlıkla değilde kişiliğimle öne çıkmak isterim. tavsiyen iiçin teşekkür ediyorum düşünmediğim aklıma gelmeyen bir şey değildi fakat uygulaması sıkıntı çünkü üzerinde uygulayabileceğim insan yok malesef :)
Hocam zor bir durum bende yaşadım en son saldım tekrar başlamayı düşünüyorum ama bu muhabbetler aklıma geldikçe soğuyorum oynayacağın oyun hikayeli falansa youtube kanalı açmayı da deneyebilirsin şahsen ben öyle yapacağım part part hikayeli oyun paylaşacağım sonra youtube canlı yayını açarım oynayacağım canlı oyunlar için hem kazanç olarak daha iyi hem de kitlesi biraz daha iyi youtube'nin ama kötü yanı algoritması bi tık kötü

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Twitch hesabım var ama pek takılmıyorum. Bende YouTube ta mıy mıy konuşupta abone ve izlenme toplayabilmiş çok kadın yayıncı gördüm. Bizim insanımız kadın olunca kalite vs aramıyor amaç izleyecek kadın olsun. Mıy mıy konuşan kadın yayıncıların video yorumlarına baktığımda da epey video ve kadınla alakası olmayan övgü dolu yorumlar okuyorum. O derece abaza kaynıyor internet. Maalesef tiktok kullanımına da bakarsak (ben kullanmıyorum) insanlar kadın, çıplaklık ve saçmalık izlemeyi daha çok seviyor. Bazıları istediği kadar uğraşsın hafif göğüs dekoltesi açan laz kızı gibi izleyici toplayamazlar bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
Hocam zor bir durum bende yaşadım en son saldım tekrar başlamayı düşünüyorum ama bu muhabbetler aklıma geldikçe soğuyorum oynayacağın oyun hikayeli falansa youtube kanalı açmayı da deneyebilirsin şahsen ben öyle yapacağım part part hikayeli oyun paylaşacağım sonra youtube canlı yayını açarım oynayacağım canlı oyunlar için hem kazanç olarak daha iyi hem de kitlesi biraz daha iyi youtube'nin ama kötü yanı algoritması bi tık kötü
bende o tarz bir şey düşündüm şahsen bunu bende yapabilirim . Ek olarak lol ve tft oynadığımda mesela TFT 10 KDA yapmak gibi v.s Ya da allah diyen tristana diye başlık atıp tristana ile milletin kafasına uçma kesitleri ekleyip bir video serisi yapabilirim fakat edit konusunda çok kötüyüm

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Twicth hesabım var ama pek takılmıyorum. Bende YouTube ta mıy mıy konuşupta abone ve izlenme toplayabilmiş çok kadın yayıncı gördüm. Bizim insanımız kadın olunca kalite vs aramıyor amaç izleyecek kadın olsun. Mıy mıy konuşan kadın yayıncıların video yorumlarına baktığımda da epey video ve kadınla alakası olmayan övgü dolu yorumlar okuyorum. O derece abaza kaynıyor internet. Maalesef tiktok kullanımını da bakarsak (ben kullanmıyorum) insanlar kadın, çıplaklık ve saçmalık izlemeyi daha çok seviyor.
Evet çok haklısınız zaten bu muhabbetlerden dolayı twitch'tir youtube'dir tiktok'dur bunlar hep böyle ucuz insanlarla dolu ve bu ucuz insanlara böyle primi veren ucuz insanlarımız bana göre böyle primler verilip ''sırf kadın '' diye yüksek bağışlar atılması hak etmediği düzeyde izlenmesi çok büyük bir problem ama bu insanların bu yoldan döneceğini ya da eğitilebileceğini sanmıyorum maalesef bu durum sadece türkiyede'de değil çoğu ülkenin canlı yayın platformlarında böyle maalesef sonu olmayan bir yol erkek bir yayıncı olup tutturabilmek çok zor..

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar öncelikle selam. Başlıkta belirttiğim gibi 5 aydır Twitch platformunda yayın yapıyorum. Genelde TFT, LoL vb oyunlar oynuyorum. Asıl oynamak istediğim MMO oyunlar ama aşırı pahalı oldukları için maalesef onları oynayamıyorum. Muhabbetim de güzeldir aslında elim yüzüm tipimde düzgün fakat sebebini anlayamadığım bir şekilde 5 aydır günde en az 6 -10 saat arası sürekli yayın yapmama rağmen hiçbir şekilde izleyici gelmiyor. Artık çıldırma noktasına geldim.

Tek istediğim yayıncı olmak ve hayatımı bu şekilde yaşamak istiyorum oyun oynamaktan muhabbet etmekten zevk alıyorum. Hiç bilmiyor olduğum konuları bile tek tek öğrenmek için günlerimi saatlerimi harcadım. Fakat bir türlü Twitch yayınımı öne çıkarmıyor. Yayınlarda genelde susuyorum çünkü kimse olmayınca konuşmanında bir anlamı olmuyor.

Her gün aynı heyecanla yayın açıp sonrasında büyük bir hüsranla kapatmak zorunda kalıyorum ve bu beni gerçekten yıprattı. Ne yapabilirim? Bana bu konuda fikir verebilir misiniz? Ama fikirleriniz ücret ödemem gereken türden olmasın çünkü param yok maalesef. Bu arada Twitch kanalımın ismini söyleyim belki buradan takip etmek izlemek isteyenler olur Twitch/denizzaykan yazarsanız çıkar. Biri bana ne olur akıl versin artık ben kafayı yemeden. Şuna da gıcık oluyorum çok iyi oyunculuk sergiliyorum yayınımda insan olsa muhabbetimde iyidir fakat kızın biri yayın açmış yaptığı hiçbir şey yok bir taraflarını da göstermiyor mıy mıy konuşuyor 30 40 izleniyor ve henüz yeni yayıncı ben çözemedim bu işi biri bana fikir versin çok ihtiyacım var.
Youtube ve Twitch de istediğin kadar kaliteli içerik yap izlenmen çokzor çünkü belli isimler hariç artık izlenmiyor ve algoritma çok saçmaladı.

AeRix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
berkay baltalı
hocam oyunlardaki mistik an tepkilerin vs gibi şeyleri klip alarak başla edit vs ile uğraşıp tiktok youtube short gibi yerlerde paylaş ufak ufak izlenme kasarsan dikkat çekersen illa ki gelen olur 2 yıl öncesinde vs ben de açıyordum baya arkadaş çevrem çok destek oldu 12 13 izlenmeye kadar çıkmıştım fakat bıraktım şuan tekrar açıyorum gelen yok aynı mıy mıy kadınlardan ben de müzdaribim maalesef ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
Twitch hesabım var ama pek takılmıyorum. Bende YouTube ta mıy mıy konuşupta abone ve izlenme toplayabilmiş çok kadın yayıncı gördüm. Bizim insanımız kadın olunca kalite vs aramıyor amaç izleyecek kadın olsun. Mıy mıy konuşan kadın yayıncıların video yorumlarına baktığımda da epey video ve kadınla alakası olmayan övgü dolu yorumlar okuyorum. O derece abaza kaynıyor internet. Maalesef tiktok kullanımına da bakarsak (ben kullanmıyorum) insanlar kadın, çıplaklık ve saçmalık izlemeyi daha çok seviyor. Bazıları istediği kadar uğraşsın hafif göğüs dekoltesi açan laz kızı gibi izleyici toplayamazlar bence.
bu durum yabancılarda da bu şekilde bu arada ingilizce yayında yaptım twitchte fakat aynı :)

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
bende o tarz bir şey düşündüm şahsen bunu bende yapabilirim . Ek olarak lol ve tft oynadığımda mesela TFT 10 KDA yapmak gibi v.s Ya da allah diyen tristana diye başlık atıp tristana ile milletin kafasına uçma kesitleri ekleyip bir video serisi yapabilirim fakat edit konusunda çok kötüyüm
Yani lolü canlı yayında yapabilirsin ama part part video olayı hakkında bilgim yok edit işine gelirsen de biraz işi öğrenip hikayeli oyunları part part atmanı tavsiye ederim

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ben çok izlenen ve saçmalıklarla dolu, gösteriş budalası insanlardan dolayı sosyal medya platformlarına MODERN SİRK diyorum. Özellikle tiktok bu tanıma daha uygun.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ekip kur ekiple böyle online oyunlar oyna yayın özetlerini YouTube a yükle mümkünse diğer ünlü yayincilarla baglanti kurmaya çalış

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Denizcan aykan
Yani lolü canlı yayında yapabilirsin ama part part video olayı hakkında bilgim yok edit işine gelirsen de biraz işi öğrenip hikayeli oyunları part part atmanı tavsiye ederim
edit işi ile ilgili youtubede gerçekten düzgün premiere pro öğreten bir kanal malesef bulamadım . Premiere pro satın almıştım youtubede bir çok kanalın eğitim videosunu izledim fakat hepsi buradan yeni proje açıyoruz şimdi buradan kesiyoruzdan öteye gitmiyor malesef 60 yaşında dayılara anlatır gibi çok basit düzeyde anlatıldığı için öğrenemedim. Udemyde ise kurslar çok pahalı ve youtubede ki gibi olursa diye korkumdan oradanda kurs satın almadım sonuç olarak premiere proyu iade ettim şimdi ise bulabildiğim ücretsiz web sitelerinden ve programlardan bir şekilde kesip biçme yapmaya çalışıcam artık

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Bilgehan
Ben çok izlenen ve saçmalıklarla dolu, gösteriş budalası insanlardan dolayı sosyal medya platformlarına MODERN SİRK diyorum. Özellikle tiktok bu tanıma daha uygun.
Freak show resmen tiktok yollanan hediyeler için yapamayacağı şeyler yok bana göre yaşları küçük kardeşlerimizi de etkiliyor ve insan topluluğu sağlığını kötü etkiliyor kapatılması en doğru karar olacaktır fakat kapatacaklarını sanmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,661
Üyeler
164,357
Son üye
Enesd14
Top Bottom