DenizAykan
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 16
- İsim
- Denizcan aykan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şöyle bir durum söz konusu insanları çekecek çok fazla potansiyelim var diye düşünüyorum fakat insanlar yayına tıklamıyor bile sanırım twitch ile alakalı bir durum var burada yayınım hiç bir şekilde öne çıkmıyor olabilir . Yoksa yayınıma 2 3 kişi gelse chatten selam verse muhabbet çeviririm katılım sağlayanlarla genelde birlikte oynuyorum zaten kendi sevdiğim şeyler dışında birşeyi pek yapacağımı sanmıyorum meraktan soruyorum şaklabanlıkla değilde kişiliğimle öne çıkmak isterim. tavsiyen iiçin teşekkür ediyorum düşünmediğim aklıma gelmeyen bir şey değildi fakat uygulaması sıkıntı çünkü üzerinde uygulayabileceğim insan yok malesefİnsanlar ne sever diye hareket etme bence canın ne yapmak istiyorsa neyle uğraşırken daha çok eğleniyorsan onu yap şu an mesela twitchte bir sürü valo yayıncısı var senin farkın ne olacak? Bunu düşün bence insanları çekecek şey popüler oyunları oynaman değil eğlenceli ve samimi olman bana göre sonra gerisi gelir ama dediğim gibi kadın yayıncılar demoralize edecek seni ama gün sonuna baktığında büyük yayıncıların hepsi erkek