Yine bi kavga daha başlayacakTer*r Örgüt lideri öldü diye kapattılar açmayı unuttular heralde
Yukarıda terör örgütü muamelesi yapıyorsunBen insta ile alakalı bisi yazdım knk.
Öyle zaten puauahahahahaha zorunamı gittiYukarıda terör örgütü muamelesi yapıyorsun
Vpn le gir ben öyle yapıyorum veya farkli dns e bağla telefonunuTer*r Örgüt lideri öldü diye kapattılar açmayı unuttular heralde
Evet zoruma gittiÖyle zaten puauahahahahaha zorunamı gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vpn le gir ben öyle yapıyorum veya farkli dns e bağla telefonunu
Ülke genelinde milli yas söz konusu, hukuken de icma edilen bir konu var ortada. Bu durumda zulüm gören tarafı terörist ilan etmek bugün için konuşuyorum özellikle yasal suçtur. SS alıp cimere yazarak şikayette bulunabilirsin, şayet ben öyle yapacağım.Yukarıda terör örgütü muamelesi yapıyorsun
Muhatap olmadan direkt yazarsan, dönüş sağlandığında eliyle koymuş gibi buluyorlar. @Abdullah Hacıgül konuya el atar ise direkt alırlar bunu.Komik şey seni![]()
Ülke genelinde milli yas söz konusu, hukuken de icma edilen bir konu var ortada. Bu durumda zulüm gören tarafı terörist ilan etmek bugün için konuşuyorum özellikle yasal suçtur. SS alıp cimere yazarak şikayette bulunabilirsin, şayet ben öyle yapacağım.
Muhatap olmadan direkt yazarsan, dönüş sağlandığında eliyle koymuş gibi buluyorlar. @Abdullah Hacıgül konuya el atar ise direkt alırlar bunu.
Samaras ismi Türklerin denizde çalkalayıp boğduğu yunanlının çokça kullandığı bir isim
Bu aynı tepkini cimerde "Neden Şehitlere böyle bir yas ilan edilmedi" diye belirtÜlke genelinde milli yas söz konusu, hukuken de icma edilen bir konu var ortada. Bu durumda zulüm gören tarafı terörist ilan etmek bugün için konuşuyorum özellikle yasal suçtur. SS alıp cimere yazarak şikayette bulunabilirsin, şayet ben öyle yapacağım.
Muhatap olmadan direkt yazarsan, dönüş sağlandığında eliyle koymuş gibi buluyorlar. @Abdullah Hacıgül konuya el atar ise direkt alırlar bunu.
off ne laf sokmaydı.Samaras ismi Türklerin denizde çalkalayıp boğduğu yunanlının çokça kullandığı bir isim