KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
doğru hesaba aldım hatta mail de geldi ancak kütüphanemde hala gözükmüyor ilginç. İade edip yeniden denemeli miyim sizce? sipariş verirken çok uğraşmıştım kart hatası veriyordu sürekli :(
bir sıkıntı olmuş hocam belli

iade varsa deneyin derim çünkü alan diğer arkadaşlarda hemen geldi ürün

bir sıkıntı olmuş hocam belli

iade varsa deneyin derim çünkü alan diğer arkadaşlarda hemen geldi ürün
iade et dedim şuan iptal maili falan geldi işleniyor adımında gözüküyor. Ancak tekrar sipariş vermek istiyorum ama sürekli ekte ilettiğim hatayı veriyor bu sorunu aşmanın başka ve kolay bir yolu var mı?

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    37.4 KB · Hit: 95
iade et dedim şuan iptal maili falan geldi işleniyor adımında gözüküyor. Ancak tekrar sipariş vermek istiyorum ama sürekli ekte ilettiğim hatayı veriyor bu sorunu aşmanın başka ve kolay bir yolu var mı?
başka kart ile dene hocam

şu zamana kadar gördüğüm en kötü battlefield, oyunu kime yaptırdınız valorantın yapımcı kadrosuna mı?

Başka kart ekledim ama yine aynı hatayı veriyor siz direkt alabildiniz mi peki? Yanlış bir şey mi yapıyorum bilemedim :/
Ben tek seferde aldım hocam hiçbir sıkıntı olmadı. Bir de bende site Ukraynacaydı sen de Türkçe bir sıkıntı olabilir bilmiyorum

belli ki bf2042 oynamamışsın..
görünene bakılırsa çok daha iyi kalıyor yanında, ben diğer bflerden devam

kaldı ki bf2042 daha kötü olsun, koskoca battlefield serisi geldiği hale bak,
yazık

Gozlerde problem var demek ki, enabizdan goz bolumune randevu pasla
Kardeşim bizzat canlı yayınını izledim. Ben fark yok dedim sen gözlüğü takamadın herhalde benzerlikten bahsettim eşitlikten değil matematik zayıfsa ben bir şey yapamam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri