KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
VPN açıp kart bilgilerini girmek ne kadar güvenli? Ayrıca siz hangi VPN kullanıyorsunuz?

VPN açıp kart bilgilerini girmek ne kadar güvenli? Ayrıca siz hangi VPN kullanıyorsunuz?
güvenli bir vpn bulduktan sonra bir sıkıntı olmaz birkaç dakikalık iş. İstiyorsan önceden ea hesabına kartını kaydettir sonra yap bu işlemi. Hiç bilgi girmezsin ve daha da hızlanır işlem.

Ben turbo vpn diye bir uygulamadan yaptım ama tamamen rastgele seçtim daha güvenlisi vardır kesin

güvenli bir vpn bulduktan sonra bir sıkıntı olmaz birkaç dakikalık iş. İstiyorsan önceden ea hesabına kartını kaydettir sonra yap bu işlemi. Hiç bilgi girmezsin ve daha da hızlanır işlem
VPN önerin var mı peki? browser üzerinden yapabilir miyim hiç app indirmek istemiyorum.

VPN önerin var mı peki? browser üzerinden yapabilir miyim hiç app indirmek istemiyorum.
ben turbo vpn ile yaptım ama ünlü her vpn olur proton vesaire.

opera içinde yerleşik vpn vardı o da olur sanırım ama ukrayna var mı bilmiyorum aralarında

1754178778157.webp

phantom edition 2500 tl bedava.

ea hesabına aldık ya biz şimdi steame bağlayıp oynayabilir miyiz ya da epic hesabı üzerinden ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,370
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri