shhzhsjshshshsjnsjsjsj Ulan varya hshdhsnhsOlsun yol yaptı (!)
shhzhsjshshshsjnsjsjsj Ulan varya hshdhsnhsOlsun yol yaptı (!)
Neyi savundum la benBugüne kadar aklı başında bir insan olduğunu düşünüyordum ama bunları yazdın ya yuh sana yuh bu adam napıyor size özel olarak maaş falan mi veriyor savununca boş yere.
Ulan babanı bu kadar savunmazsın he
Aynen aga kalkınıyoruz kalkınıyoruz işte dolar 7 üzerinde,ekonomi desen pert,ülke olmuş teksas,eğitim sistemi yok,işsizlik çok,torpil cirit atıyor ülkede,adalet desen yok ondan sonra kalkınıyoruz dış güçler bizi kıskanıyor...Atatürk ten sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı rte dir kim olucak ismet inönümü düzgün konuşun bari konuşuyorsanız 2000 li yılları dedenizden ögrenin okmeydanı saglık hastenesinin pisligini dinleyin tayyip 2013 den sonra batırdı şuanda kalkınma yolunda ilerliyor ama acısını biz çekiyoruz şuan awm lere okadar para veericegine askeri sisteme verseydi belki rusya ile aynı güçte olabilirdik
kalkınma yolunda ilerliyormu ???? sarayda mi yapıyorAtatürk ten sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı rte dir kim olucak ismet inönümü düzgün konuşun bari konuşuyorsanız 2000 li yılları dedenizden ögrenin okmeydanı saglık hastenesinin pisligini dinleyin tayyip 2013 den sonra batırdı şuanda kalkınma yolunda ilerliyor ama acısını biz çekiyoruz şuan awm lere okadar para veericegine askeri sisteme verseydi belki rusya ile aynı güçte olabilirdik
Ya işte kardeşim ülkede üretim yok DEMEYİN
Televizyon
Tablet
Telefon
Ağır makineli tüfek
Tank
Helikopter
IHA
SIHA
Tarım da üretilen meyveler sebzeler
İlaç
Serum
Maske
Çamaşır makinesi
Bulaşık makinesi
Buzdolabı
Bunları üretirken "bu ülke hiçbir şey üretmiyor" demeyin
Yanlış yazmışsın dostum. Pil ve kasasını ürettiğin telefon yerli üretim olmaz.Neyi savundum la ben
Ülkede üretim yok diyor üretim 0 diyor, o yüzden bunları yazdım
Ya nereye üretim var adam bütün fabrikaların ırzına geçti her şeyi dışardan alıyoruz ondan sonra parası yetmiyor paşamın gelip vergi arttırıyor şimdi de doğalgaz bulmuş bunu bahane edip oy toplayacak.Neyi savundum la ben
Hala üretim olduğunu mu düşünüyorsun. Ülkede tarım diye bir şey yok. Yazdıklarının hepsi üretiyor olsa bilr bunları yazıya dökebiliyorsan hala üretim yoktur. Senin giydiğin donunun lastiğinden yününe kadar her şeyi ithal.Neyi savundum la ben
Erdoğan'ın Türkiye'yi 2013 yılına kadar iyi yönettiği doğrudur. Lakin 2013 yılından sonra gezi olayları falan baya ülkeyi olumsuz yönde etkiledi şahsen Tayyipi sevmem ancak bir militarist olarak anarşiye bende karşıyım.Atatürk ten sonra gelen en iyi cumhurbaşkanı rte dir kim olucak ismet inönümü düzgün konuşun bari konuşuyorsanız 2000 li yılları dedenizden ögrenin okmeydanı saglık hastenesinin pisligini dinleyin tayyip 2013 den sonra batırdı şuanda kalkınma yolunda ilerliyor ama acısını biz çekiyoruz şuan awm lere okadar para veericegine askeri sisteme verseydi belki rusya ile aynı güçte olabilirdik
askeri olarak yakında muhaledet parti gelirse çok çekerizkalkınma yolunda ilerliyormu ???? sarayda mi yapıyor
2013 w kadar çok iyi yönetti ama artık sıkmaya başladı erdogan devlet bahçeli gibi ta... adamlar lazım bizeErdoğan'ın Türkiye'yi 2013 yılına kadar iyi yönettiği doğrudur. Lakin 2013 yılından sonra gezi olayları falan baya ülkeyi olumsuz yönde etkiledi şahsen Tayyipi sevmem ancak bir militarist olarak anarşiye bende karşıyım.