Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
KızlarSoruyor'a 1 kere girdim cinsellik kategorisine orada da millet pe*is boylarını kapıştırıyorlardı
KızlarSoruyor'a 1 kere girdim cinsellik kategorisine orada da millet pe*is boylarını kapıştırıyorlardı
Bu mantıklıKonu onayı değil de 4-5 tane daha mod olsa troll konular azalır.
İyi o zaman gecenin köründe moderatörler neredeyse aktif olmuyor. Toplanalım 3-5 kişi müstehcen konularla dolduralım forumu ve viral yapalım.Onay sisteminin daha önce 50 kez sorulması ve kabul edilmemesini ne zaman göreceksiniz?
KızlarSoruyor'a 1 kere girdim cinsellik kategorisine orada da millet pe*is boylarını kapıştırıyorlar
Çoğunluk? Bu forumda 63.531 kayıtlı kullanıcı var yarısından fazlasından yani 31766 kişiden istediğine karşı onay al o zaman eklenir.Çoğunluk istiyor ama yönetim getirmiyorsa bir sorun var demektir.
ab o konu devam etseydi adamı baba yapıyordumAçamaz mı? Cinsel konular ayıp bir şey değil.
Bunun çözümü basit mod alımı yapılması lazım. Ben hiçbir modun aktif olmadığı zamanları çok fazla görüyorum. Saçma sapan mesajlar mod gelene kadar kalıyor.İyi o zaman gecenin köründe moderatörler neredeyse aktif olmuyor. Toplanalım 3-5 kişi müstehcen konularla dolduralım forumu ve viral yapalım.
Orası tartışılır.63.351 kişinin kaç tanesi aktif
Aha şu an Tox da afk. Ben açıyorum arkadaşım müstehcen konu da bir güzel viral olsun.Bunun çözümü basit mod alımı yapılması lazım. Ben hiçbir modun aktif olmadığı zamanları çok fazla görüyorum. Saçma sapan mesajlar mod gelene kadar kalıyor.