Boşları alalım
80+
konu d
Son düzenleme:
bu fotoğraf doğru mu yoksa shop fln mı?1'i türk askeri diğerinin hala ne olduğu belli değil
Bu İşidli itler bir de TC vatandaşı bunlar yakalanmış hatta ama fetö eliyle serbest bırakılmışlar zannımca çünkü İHA ve çeşitli ekipmanlarla yakalanan birini kim serbest bırakır..İşid ve 2 Türk Askeri olayı doğru mu?
olay belki doğrudur lakin Askerimizin köpek gibi götürüldüğü iddia edilen bir foto gördüm bu doğru mu?
Alıntıyı görüntüle
foto doğru mu?Bu İşidli itler bir de TC vatandaşı bunlar yakalanmış hatta ama fetö eliyle serbest bırakılmışlar zannımca çünkü İHA ve çeşitli ekipmanlarla yakalanan birini kim serbest bırakır..
Video kaydı üzerinde yapılan incelemelerde infazcıların kimlikleri belirlendi. Ön planda yer alan IŞİD'linin Talip Akkurt olduğu saptanırken arka plandaki iki kişinin adları ise Hasan Aydın ve Muhittin Büyükyangöz olarak açıklandı. Hasan Aydın'ın 2012 ve 2015 yıllarında olmak üzere iki kez gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı ortaya çıktı. İlkinde Adana polisinin düzenlediği operasyonda El Kaide üyeliğinden gözaltına alınıp serbest bırakılan Aydın, 2015'te ise kullandığı minibüsle Hatay'dan Suriye'ye geçmek isterken durdurulmuş, araçta askeri malzemeler ve insansız hava aracı ele geçirilmiş ve gözaltına alınmış, daha sonra çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı.[11]
Doğru olsa bile medyaya "doğru" denmez.foto doğru mu?
Çok sinirime gitti fotoğrafDoğru olsa bile medyaya "doğru" denmez.
Ki ben doğru olduğunu pek zannetmiyorum. Ara sıra kışkırtmak için kendi i*lerinden birilerine Türk askeri kıyafetlerini giydirip işkence etmiş gibi gözüktürüyorlar.
Amaçları o zaten. Türk halkını kışkırtmak.Çok sinirime gitti fotoğraf
Değil kardeşim her önünüze gelen fotoğrafı inanmayınİşid ve 2 Türk Askeri olayı doğru mu?
olay belki doğrudur lakin Askerimizin köpek gibi götürüldüğü iddia edilen bir foto gördüm bu doğru mu?
Alıntıyı görüntüle