Neler Yeni

Valorant'ı Başka PC'ye Taşıma

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Yılmaz
Arkadaşlar ben Valorant'ı arkadaşımın PC'sinden kendi SSD'me yükledim. Getririp PC'me taktım. Şimdi oyunu açamıyorum. Client'e giriş yapıyorum fakat tekrar indirme başlatıyor. Ayrıca kısayol falan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Furkan Görür
oyuna direk valorant.exe ile başlaman lazımdı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ben Valorant'ı arkadaşımın PC'sinden kendi SSD'me yükledim. Getririp PC'me taktım. Şimdi oyunu açamıyorum. Client'e giriş yapıyorum fakat tekrar indirme başlatıyor. Ayrıca kısayol falan da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Normal Sıfırdan indirir gibi indirmeyi başlat direk durdur sonra clienti kapat SSD'deki oyunu kurulumu başlattığın yere at.Bende sadece doğrulama yapmıştı.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
hocam clienti başlatın mevcut dosyaları doğrulamasını sağlayın eksik klasör varsa da tamamlar

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Efecan
Dosya doğrulaması yapmiyor hocam updating yazıyor sadece. Dogrulamayi nasıl yapacagim
Hocam görev yöneticisinden riotla ilgili ne varsa kapatıp clienti açıp valonun kurulu olduğu klasör üstünden tekrar denermisin

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Normal Valorant baslatıcısını kurun sonra valorant'ı indir'e basın %1 vs. Olduktan sonra Durdurun ve kapatın(Arka plan'fanda kapatın) Sonra SSD'ye yüklediğiniz valorant'ın dosya isminin 1 harfini vs. Değiştirin veya ekleyin Sonra indirdiğiniz %1 olunca durdurduğunuz Valorant dosyasını olduğu yere atın sonra Valorant'ın dosyasını silin ve İsmini değiştirip oraya attığınız Valorant dosyasının ismini düzeltin Sonra Başlatıcıyı tekrar açın Ve oyna yazıyor olacak

-Hatta galiba emin değilim ama Riot'un başlayıcısında Dosya doğrulama vardı onun ile ssd'deki Dosyayı seçin eksikleri indircek sonra oynayabileceksini

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Normal Valorant baslatıcısını kurun sonra valorant'ı indir'e basın %1 vs. Olduktan sonra Durdurun ve kapatın(Arka plan'fanda kapatın) Sonra SSD'ye yüklediğiniz valorant'ın dosya isminin 1 harfini vs. Değiştirin veya ekleyin Sonra indirdiğiniz %1 olunca durdurduğunuz Valorant dosyasını olduğu yere atın sonra Valorant'ın dosyasını silin ve İsmini değiştirip oraya attığınız Valorant dosyasının ismini düzeltin Sonra Başlatıcıyı tekrar açın Ve oyna yazıyor olacak

-Hatta galiba emin değilim ama Riot'un başlayıcısında Dosya doğrulama vardı onun ile ssd'deki Dosyayı seçin eksikleri indircek sonra oynayabileceksini
Tamamdır hocam yarın deneyip haber vereceğim çok sagolun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam görev yöneticisinden riotla ilgili ne varsa kapatıp clienti açıp valonun kurulu olduğu klasör üstünden tekrar denermisin
Denedim öyle ama tekrar indiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hüseyin Yılmaz
Çözümü buldum. Valoranti kurarken ibstallin altında already installed yazan here tıklayıp valonart dosyasının içindeki live klasörünü seçiyoruz ve dogruluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali Efe Özdamar
Oyun zaten kurulu mu diye sorması lazım ordan oyunun kurulu olduğu yeri seçin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom