- Reaksiyon skoru
- 26
Dostum bu atom bilişim mi? Sen iyi misin?
Dostum bu atom bilişim mi? Sen iyi misin?
tamam kardeşim trendyol sistemleri babam sattı ztnBurada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.
Et bakalım dava beniBurada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.
Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.
Hepsi aynı diyorum hocam neyi anlamak istemiyorsun?Dostum bu atom bilişim mi? Sen iyi misin?
Bunları geneli öyle zaten parayı basarsan markanı arşa çıkartırsın bu adamlar sayesindebunlar da yeni turedi markalar artik parayla adam tutmaya basladilar sanirim. Acilen banlanmalilar.
Gercekten karalama amacli yapilan yorumlar da engellenmeli tabii ki yanlis anlasilmasin.
Videodaki adamin konusmasi, tipi ve hareketleri hic guven veriyor ben olsam almam
Markanın temsilcisi gelmis burda zırvalıyor cok ellemeyin, korkutmaya calısıyor bunlara inanan yoktur diye düsünüyorum. Kimse kimseyi böyle bir şey için dava edemezbunlar da yeni turedi markalar artik parayla adam tutmaya basladilar sanirim. Acilen banlanmalilar.
Gercekten karalama amacli yapilan yorumlar da engellenmeli tabii ki yanlis anlasilmasin.
Videodaki adamin konusmasi, tipi ve hareketleri hic guven veriyor ben olsam almam
Kasa 2k yapsınlar söz alacam harici 3k veresim gelmiyor. Üzerine biraz eklerim marka kasa alirim
Hepsi aynı okuspokusun laciverti izoly biter turbox başlar o biter başkası başlar hepsi birbirinin aynısı fason üretim git bilgisayarcılara bunlardan kaynıyor hepsi aynı bunların farkı yokBurada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.
Dostum, hangi departmanda olduğumuz önemi yok. Biraz araştırsan bulursun. Ben sana aynı değil diyorum, sen aynı diyorsun.Hepsi aynı diyorum hocam neyi anlamak istemiyorsun?
Sen hangi departmanda çalışıyorsun onu söyle xD