❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ne zaman oldu hocam o çakma muhabbeti
Geçen sene hocam Abdullah abi bile konu hakkında video yaptı bundan 3 4 ay öncede çakma ben aldım ikinci el gece vakti aldığımdan dikkat edememişim font belli ediyor kendini özellikle corsair kingston bu markalarda

Tavsiye ediyorum net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

böyle bir firma olsa sence modart pchocası gibi youtuberlar çalışırımı dostum adamlar kariyerini tehlikeye atar mı doğru bilgi ver bence vebale girme
Sence firmanın ya da ürünün iyi veya kötü olması youtuberların umurunda mı adam aldığı paraya bakar. Ürünü kendi alıp inceleyen youtube kanalarının yorumlarını dikkate al.

Geçen sene hocam Abdullah abi bile konu hakkında video yaptı bundan 3 4 ay öncede çakma ben aldım ikinci el gece vakti aldığımdan dikkat edememişim font belli ediyor kendini özellikle corsair kingston bu markalarda
Teşekkürler bilgi için bu firmaya bulaşmayalım hiç

alınır mı diye yorum yapmadan önce videosunu izledim. Düşük bütçeli parçalarla sistem toplanıyorsa alınabilir ama benim çok canımı sıkan 2 konu var. Fanlar pwm mi molex mi söylenmemiş, videoda gördüğüme göre molex ve 7 tane fan son hızda çok kafa şişirir. 2. sıkıntı sağdaki 3 lü fanlar ters bıçak değil yani dışarı hava üflüyor. ters çevirip takmalısınız o da berbat durur , kasayı alan görüntü için alıyor bu büyük hata olmuş.

Teşekkürler bilgi için bu firmaya bulaşmayalım hiç
uzak dur hocam alsat gruplarında olan bilir çatır çatır satılıyordu zamanında sonra patlayınca bıraktılar bu işi sanırım ama anakart ekran kartı devam ediyor

alınır mı diye yorum yapmadan önce videosunu izledim. Düşük bütçeli parçalarla sistem toplanıyorsa alınabilir ama benim çok canımı sıkan 2 konu var. Fanlar pwm mi molex mi söylenmemiş, videoda gördüğüme göre molex ve 7 tane fan son hızda çok kafa şişirir. 2. sıkıntı sağdaki 3 lü fanlar ters bıçak değil yani dışarı hava üflüyor. ters çevirip takmalısınız o da berbat durur , kasayı alan görüntü için alıyor bu büyük hata olmuş.
genelde molex hocam bir kaç kere tanıdığın dükkanda gördüm pwm koymuyorlar tüm fanlar birbirine bağlanıyor tekinin içinde rgb kontrolcü var oradan sabit 5 10 mod var o kadar

Kasa ve güç kaynağında ucuza kaçmayın iyi bir şey alın 10 sene kullanın.

Heves gidermek için alınır ama ben kasayı beğenmedim.

Avukatı mısın firmanın? Buldurtma şimdi bana dolandırılan insanların açtığı konuları. Vebal mebal diyerek dolandırıcı savunmaya kalkma bana. Bu firma kadar kötü niyetlisini az bulursun. Trendyoldaki dandik ikinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasalar mı dersin? Çakma gskill RAM’ler mi? Say say bitmez. Kilitle konuyu zaten daha önce açıldı konusu
Burada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.

sen bu firmanın sözcüsümüsün hayırdır her konuda yok vebal yok cart curt bu adamlar parayı verirsen inceleme yapan adamlar ayrıca adamlar (ATOM BİLİŞİM) izoly nin sahibi ne anlatıyon sen HB Trendyolda çöp pc leri itelediler millete sahte ramleri sattılar al sat gruplarında hep bu adamların ürünleri var esnafta bunlardan alıyor satıyor ne anlatıyon sen ayrıca tonlarca konusu var zaten forumda
Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.

Tavsiye ediyorum net

böyle bir firma olsa sence modart pchocası gibi youtuberlar çalışırımı dostum adamlar kariyerini tehlikeye atar mı doğru bilgi ver bence vebale girme
Bizzat bana sattı İzoly, sayfalarca konusu var. Ne anlatıyorsun dostum? İzoly Bilgisayar ve türevisiniz hepiniz

Son düzenleme:
Konu sahibi direkt savunmayi bırakırsın umarım

Burada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.

Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.
bunlar da yeni turedi markalar artik parayla adam tutmaya basladilar sanirim. Acilen banlanmalilar.
Gercekten karalama amacli yapilan yorumlar da engellenmeli tabii ki yanlis anlasilmasin.

Videodaki adamin konusmasi, tipi ve hareketleri hic guven veriyor ben olsam almam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,597
Üyeler
189,114
Son üye
yakoz
Geri