❌İndirim Bitti! Konu yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ha konunun kasa ile alakası yok, alacak alsın ancak firmanın da ne olduğu az çok belli. Senelerce İ5 3. nesil sistemleri sıfır ayağına sattılar zaten millete. Savunulacak neresini buldunuz da savunuyorsunuz bilmşyorum

Burada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.
tamam kardeşim trendyol sistemleri babam sattı ztn

Mümkünse bu kanalı çok takip etmeyin. Ben bi mantıklı bişey göremedim daha.

Burada şu an senin yaptığın alenen firmayı elinde herhangi bir kanıt olmamasına rağmen karalamaktadır. Bu iddalarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Firmanın insanları dolandırdığına, İkinci el parçalarla toplanıp sıfır diye satılan kasaları, ve Çakma Gskill ram sattığına dair belgeleri mahkemede sunman istenecek. Umarım kanıtlayabilirsin. Yoksa burada özür konusu açabilirsin.

Sahte ram iddialarını mahkemede kanıtlaman gerekecek. Bu firmanın izoly ile hiç bir ilgisi bulunmuyor. Ortada çok büyük bir bilgi kirliliği mevcut.
Et bakalım dava beni

bunlar da yeni turedi markalar artik parayla adam tutmaya basladilar sanirim. Acilen banlanmalilar.
Gercekten karalama amacli yapilan yorumlar da engellenmeli tabii ki yanlis anlasilmasin.

Videodaki adamin konusmasi, tipi ve hareketleri hic guven veriyor ben olsam almam
Bunları geneli öyle zaten parayı basarsan markanı arşa çıkartırsın bu adamlar sayesinde

bunlar da yeni turedi markalar artik parayla adam tutmaya basladilar sanirim. Acilen banlanmalilar.
Gercekten karalama amacli yapilan yorumlar da engellenmeli tabii ki yanlis anlasilmasin.

Videodaki adamin konusmasi, tipi ve hareketleri hic guven veriyor ben olsam almam
Markanın temsilcisi gelmis burda zırvalıyor cok ellemeyin, korkutmaya calısıyor bunlara inanan yoktur diye düsünüyorum. Kimse kimseyi böyle bir şey için dava edemez

Son düzenleme:

Hepsi aynı okuspokusun laciverti izoly biter turbox başlar o biter başkası başlar hepsi birbirinin aynısı fason üretim git bilgisayarcılara bunlardan kaynıyor hepsi aynı bunların farkı yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,570
Üyeler
189,109
Son üye
Abdullah_Demirci
Geri