- Reaksiyon skoru
- 15
Arkadaşlar açtığım bütün konuların silinmesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl silerim
SilemezsinArkadaşlar açtığım bütün konuların silinmesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl silerim
internete bir ayak izi bıraktın silmen mümkün değil...Arkadaşlar açtığım bütün konuların silinmesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl silerim
NedenSilemezsin
Nedeninternete bir ayak izi bıraktın silmen mümkün değil...
Neden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden
Mehmet yilmaza özelden yazdım yönetici, mahkeme ve avukata gidecek kadar önemli değilPaylaştığın her şey halka açık oluyor. Ya mod ve yöneticilere rica edeceksin, ya da mahkeme ve avukat yoluyla yazı göndereceksin.
Gerek kalmadı ve boş konu olduğunu düşünüyorumNeden silinmesini istiyorsunuz?
Peki hocam açtığım konuların ve verilen cevapların gizlenmesi gibi bir şey varmıPaylaştığın her şey halka açık oluyor. Ya mod ve yöneticilere rica edeceksin, ya da mahkeme ve avukat yoluyla yazı göndereceksin.
Mehmet yilmaza özelden yazdım yönetici, mahkeme ve avukata gidecek kadar önemli değil
Gerek kalmadı ve boş konu olduğunu düşünüyorum
Peki hocam açtığım konuların ve verilen cevapların gizlenmesi gibi bir şey varmı
Hocam Mehmetle nasıl iletişim kurabilirimXenForo'da öyle bir şey yok diye biliyorum. Ama yine de varsa onu yapabilecek kişi Mehmet'tir.
Alakası yok hocamyüksek ihtimal foruma seni tanıyan bir arkadaşın girdi yada sen fark ettin ve sende burada konuştuklarını görmesini yada yüz yüze iken laf atmasını istemiyorsun biraz sanal takılmak istiyorsundur bu yüzdendir. nasıl silineceği hakkında bilgim yok ama hesap silinirse mesajlara ne olduğu hakkında bilgim yok aklıma bu geldi.
2 konu üzerinde mesajların, biri okulda kavgalı olduğun cocukların telefona yaptıkları diğeri mesajları silmek istemen başka bir bağlantı kuramadım iftira atmış olmayayım tahminimce böyle düşündüm.Alakası yok hocam