Konuların silinmesini istiyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

monstermonsterrr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
15
Arkadaşlar açtığım bütün konuların silinmesini istiyorum ne yapmalıyım nasıl silerim

Paylaştığın her şey halka açık oluyor. Ya mod ve yöneticilere rica edeceksin, ya da mahkeme ve avukat yoluyla yazı göndereceksin.
Mehmet yilmaza özelden yazdım yönetici, mahkeme ve avukata gidecek kadar önemli değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden silinmesini istiyorsunuz?
Gerek kalmadı ve boş konu olduğunu düşünüyorum

Paylaştığın her şey halka açık oluyor. Ya mod ve yöneticilere rica edeceksin, ya da mahkeme ve avukat yoluyla yazı göndereceksin.
Peki hocam açtığım konuların ve verilen cevapların gizlenmesi gibi bir şey varmı

Son düzenleme:
Mehmet yilmaza özelden yazdım yönetici, mahkeme ve avukata gidecek kadar önemli değil

Gerek kalmadı ve boş konu olduğunu düşünüyorum

Peki hocam açtığım konuların ve verilen cevapların gizlenmesi gibi bir şey varmı

XenForo'da öyle bir şey yok diye biliyorum. Ama yine de varsa onu yapabilecek kişi Mehmet'tir.

yüksek ihtimal foruma seni tanıyan bir arkadaşın girdi yada sen fark ettin ve sende burada konuştuklarını görmesini yada yüz yüze iken laf atmasını istemiyorsun biraz sanal takılmak istiyorsundur bu yüzdendir. nasıl silineceği hakkında bilgim yok ama hesap silinirse mesajlara ne olduğu hakkında bilgim yok aklıma bu geldi.

yüksek ihtimal foruma seni tanıyan bir arkadaşın girdi yada sen fark ettin ve sende burada konuştuklarını görmesini yada yüz yüze iken laf atmasını istemiyorsun biraz sanal takılmak istiyorsundur bu yüzdendir. nasıl silineceği hakkında bilgim yok ama hesap silinirse mesajlara ne olduğu hakkında bilgim yok aklıma bu geldi.
Alakası yok hocam

Alakası yok hocam
2 konu üzerinde mesajların, biri okulda kavgalı olduğun cocukların telefona yaptıkları diğeri mesajları silmek istemen başka bir bağlantı kuramadım iftira atmış olmayayım tahminimce böyle düşündüm.

Silemezsin. Konu açarken sonrasını düşünmeniz lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,203
Üyeler
184,902
Son üye
noblelunatic
Geri