Neler Yeni

Konuyla alakasız cevap yazanlar

Ceza verilmeli mi?

• Oy kullanan toplam üye
    69
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Konulara saçma sapan ''up up up'' yazanlar, konuyla alakasız mesaj yazanlara bir ceza verilmesi gerekmez mi?
Up saçma değil bazen yükseltme hakkımız kalmıyor adamda gelip bilmiyor ama yardım niyetine up up yükseltmek için mesaj yazıyor örneğin konu klavye ile ilgiliyse oraya gelip şu konuya bakar mısınız,şu işlemciye bakar mısınız diyenler varsa onlar hak ediyor ama gelip klavye hakkında soru soracaksa sorsun veya konu kalabalığı yapmamak için benzer konu ise sorabilir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Özellikle de Kaan'a ceza verilmesi lazım, dünden beri bazı konulara âlâkasız emojiler atıp duruyor. Neyin peşindesin? Zaten yeteri kadar kural ihlâl etmişsin, alacağın yeni bir uyarı da perma yiyeceksin.
İyi misin?
Dün sadece 2 konuya attım?:D

bennedendogdum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Osman koşar
Up yapanlar neden yapıyor. Yanlış anlamayın, neden yapıldığını merak ettim, aklıma mantıklı bir sebep gelmedi.
konuya bir süre cevap gelmediginde altlara düşüp kayboldugu için up up up yazarak konuyu üstte tutmaya çalışıyorlar. yükselt tuşu benim bildigim en fazla 5 defa kullanılabiliyor

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
konu açmışsa ve hala cevap almadıysa adam niye yükselmesini istemesin
Kendisi yükseltebilir. Hayır yani benim takıldığım tipler hep aynısını yapıyor, bir iki kere yapsalar neyse ama her konuya düzenli olarak up up up yazanlar var.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Emoji Tanrısı Zaten @intel pentium
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendisi yükseltebilir. Hayır yani benim takıldığım tipler hep aynısını yapıyor, bir iki kere yapsalar neyse ama her konuya düzenli olarak up up up yazanlar var.
adam yazdına hala biri cevap yazmasa ve gene up yazarsa mesaj birleştiği için uplanmıyor.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
"
Up saçma değil bazen yükseltme hakkımız kalmıyor adamda gelip bilmiyor ama yardım niyetine up up yükseltmek için mesaj yazıyor örneğin konu klavye ile ilgiliyse oraya gelip şu konuya bakar mısınız,şu işlemciye bakar mısınız diyenler varsa onlar hak ediyor ama gelip klavye hakkında soru soracaksa sorsun veya konu kalabalığı yapmamak için benzer konu ise sorabilir.
Bir kere, iki kere yapsalar neyse. Ama bazıları sürekli yapıyor. Forum mesaj kasma, rütbe şovuna dönüşmüş.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim