🔥İndirim KOORUİ 27" 200HZ 2K %100 sRGB IPS MONİTÖR // 6.877TL

Yükseklik ayarı yok galiba

2K 165HZ olanını 10-11 aydır kullanıyorum çok memnunum. Amazondan 4500'e almıştım. Memnun kaldığım için Koorui 15B1 taşınabilir monitör de aldım ondan da memnunum. HDR400 ve 200HZ oluşu süper gerçekten. Bu paraya alınır bence

Yükseklik ayarı yok galiba
Aynı ayaklığı ben LG de kullanıyorum yükseklik ayarı var benimkinde onda da vardır diye düşünüyorum

f/p zirve ihtiyacı olan kaçırmasın bunun üstüne indirim gelmez.

YANIYORRRR.

İnceleme koymuşsun ama herhangi bir test yok. Çin'li sitelerde bile bir bilgi yok.

En azından bir bilgi olan bu monitörü alırdım. 20 Hz farkı hissetmezsiniz.
150 TL satıcı takip kuponunu kullanın.

İnceleme koymuşsun ama herhangi bir test yok. Çin'li sitelerde bile bir bilgi yok.

En azından bir bilgi olan bu monitörü alırdım. 20 Hz farkı hissetmezsiniz.
150 TL satıcı takip kuponunu kullanın.
Satıcı farkı. Sorun olduğunda amazon direkt çözüyor, hık mık demeden. Aynısını hepsideki satıcı için söyleyebilir misiniz? Sorun olmasa bile, keyfi iade etsen hemen kabul ediyor amazon. O yüzden teste gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dahası amazon'un global sitesinde 54 yorum var 4.5 yıldız almış, demek ki kullananlar memnun. Reddit'te de kullananlar memnun olduğunu belirtmiş.

YANIYORRRR.

16.7m renk desteklediğini unutmayalım bunun üst modeli 1.07m destekliyor. Yine de fiyatı süper diyebilirim.

14 gün içinde bir şey olursa iade alıyorlar. 1 ay sonra bir şey olursa eğer Amazon bir şey yapamaz, iş garantiye kalır. KTC değişim için 5 ölü piksel istiyor gayet normal.
30 gün şartsız iadesi var amazon'un. Anakart iade ettim, bot iade ettim, ettim de ettim yani. Aynı şeyi hepside yapmak istediğimde mırın kırın edildi, önüme taş kondu. Hepsi'de kurulum gerektiren ürünlerin ve statik ambalajı açılmış ürünlerin, kullanılmamış dahi olsa iadesi alınmıyor. Servise yollatmaya çalışıyorlar. Daha yeni bilgisayar aldım hepsi'den ve bir daha asla aynı hataya düşmeyeceğim.

YANIYORRRR.

alınır mı? 5070 sistem var monitör arayışındayım üzermi panel kalitesi v.b

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri