o öyle olmuyor işte ısırıyorlarEmin değilim ama çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa dahi grup halinde olan köpeklere yapmanızı tavsiye etmem daha da saldırgan olurlar. Köpekten korkanlar için zor biliyorum fakat sürü dahi olsa sabit durup hiçbir tepki vermezseniz maksimum 40-50 saniye etrafınızda dolanıp giderler.
KöpekTaparlar yüzünden toplayamıyoruz sokaklardan. Efe Aydal'ın bu konuyu çok güzel anlattığı videosu var kesinlikle izlenmeli.Küçük kıza nasıl saldırmışlar ya?
Lan bu ülkede niye sağlık dışında bir şey düzgün gitmiyor?
Toplayıp öldürdükleri için veya sokaktan daha beter yerlere attıkları için köpekleri yoksa adam akıllı barınaklara alsalar sıkıntı kalmayacak.KöpekTaparlar yüzünden toplayamıyoruz sokaklardan. Efe Aydal'ın bu konuyu çok güzel anlattığı videosu var kesinlikle izlenmeli.
Yine sıkıntı çıkaracaklar. Köpekler üzerinden para kazanıyorlar.Toplayıp öldürdükleri için veya sokaktan daha beter yerlere attıkları için köpekleri yoksa adam akıllı barınaklara alsalar sıkıntı kalmayacak.
Benzer durumlarda birden fazla kez kaldım hiçbirinde bana bir şey olmadı nedense.o öyle olmuyor işte ısırıyorlar