Neler Yeni

köpek kaçırma düdükleri işe yarıyormu

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
sadece köpeklerin duyabileceği frekansta mı ne öten bir düdük zımbırtısı vardı o işe yarıyormu yarıyorsa link varmı

mikealson

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Samet
düdük değil o işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama eskiden arkadaşımda görmüştüm işe yaradığını söylemişti ve o sesi duymak için cihazı kulağına yakınlaştırman gerekiyor

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu devirde şart oldu . Her yer köpek dolu . Gruplar halinde takılıyorlar gelene geçene saldırıyorlar keşke bu hayvanlar ile ilgilenilse .

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Emin değilim ama çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa dahi grup halinde olan köpeklere yapmanızı tavsiye etmem daha da saldırgan olurlar. Köpekten korkanlar için zor biliyorum fakat sürü dahi olsa sabit durup hiçbir tepki vermezseniz maksimum 40-50 saniye etrafınızda dolanıp giderler.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Emin değilim ama çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa dahi grup halinde olan köpeklere yapmanızı tavsiye etmem daha da saldırgan olurlar. Köpekten korkanlar için zor biliyorum fakat sürü dahi olsa sabit durup hiçbir tepki vermezseniz maksimum 40-50 saniye etrafınızda dolanıp giderler.
o öyle olmuyor işte ısırıyorlar

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Küçük kıza nasıl saldırmışlar ya?
Lan bu ülkede niye sağlık dışında bir şey düzgün gitmiyor?
KöpekTaparlar yüzünden toplayamıyoruz sokaklardan. Efe Aydal'ın bu konuyu çok güzel anlattığı videosu var kesinlikle izlenmeli.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
KöpekTaparlar yüzünden toplayamıyoruz sokaklardan. Efe Aydal'ın bu konuyu çok güzel anlattığı videosu var kesinlikle izlenmeli.
Toplayıp öldürdükleri için veya sokaktan daha beter yerlere attıkları için köpekleri yoksa adam akıllı barınaklara alsalar sıkıntı kalmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
İşe yaramaz bence onları daha da kızdırır. Bu köpeklerin toplanması lazım bence ama öncesinde barınakların da düzgün hale getirilmesi lazım. Tamam hayvanları seviyoruz ama saldırma tehlikesi var. Köpektapar olmaya gerek yok önce barınağı düzelt sonra koy köpekleri orda güzelce bak. Mesela ben küçükken beni çok kovaladılar şimdi her köpek gördüğümde korkuyorum.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hayvanların çiftleştirilmesi kontrol altına alınmalı bence. Her önüne gelen hayvan çiftleştiriyor. Hayır 1-2 tane de doğurmuyor ki bu hayvanlar.

Top Bottom