köpek kaçırma düdükleri işe yarıyormu

tccc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
sadece köpeklerin duyabileceği frekansta mı ne öten bir düdük zımbırtısı vardı o işe yarıyormu yarıyorsa link varmı

düdük değil o işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama eskiden arkadaşımda görmüştüm işe yaradığını söylemişti ve o sesi duymak için cihazı kulağına yakınlaştırman gerekiyor

Bu devirde şart oldu . Her yer köpek dolu . Gruplar halinde takılıyorlar gelene geçene saldırıyorlar keşke bu hayvanlar ile ilgilenilse .

Emin değilim ama çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa dahi grup halinde olan köpeklere yapmanızı tavsiye etmem daha da saldırgan olurlar. Köpekten korkanlar için zor biliyorum fakat sürü dahi olsa sabit durup hiçbir tepki vermezseniz maksimum 40-50 saniye etrafınızda dolanıp giderler.

Emin değilim ama çalıştığını sanmıyorum. Çalışıyor olsa dahi grup halinde olan köpeklere yapmanızı tavsiye etmem daha da saldırgan olurlar. Köpekten korkanlar için zor biliyorum fakat sürü dahi olsa sabit durup hiçbir tepki vermezseniz maksimum 40-50 saniye etrafınızda dolanıp giderler.
o öyle olmuyor işte ısırıyorlar

KöpekTaparlar yüzünden toplayamıyoruz sokaklardan. Efe Aydal'ın bu konuyu çok güzel anlattığı videosu var kesinlikle izlenmeli.
Toplayıp öldürdükleri için veya sokaktan daha beter yerlere attıkları için köpekleri yoksa adam akıllı barınaklara alsalar sıkıntı kalmayacak.

İşe yaramaz bence onları daha da kızdırır. Bu köpeklerin toplanması lazım bence ama öncesinde barınakların da düzgün hale getirilmesi lazım. Tamam hayvanları seviyoruz ama saldırma tehlikesi var. Köpektapar olmaya gerek yok önce barınağı düzelt sonra koy köpekleri orda güzelce bak. Mesela ben küçükken beni çok kovaladılar şimdi her köpek gördüğümde korkuyorum.

Hayvanların çiftleştirilmesi kontrol altına alınmalı bence. Her önüne gelen hayvan çiftleştiriyor. Hayır 1-2 tane de doğurmuyor ki bu hayvanlar.

Hayvan cinnet geçirmemisse ise yarıyo ama geçirdiyse bastığın zaman direk beyaz ekranı görürsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,291
Üyeler
190,723
Son üye
segs35
Geri