Korku filmi izleyebilecek cesaretim yok

İnsan bilmediğinden korkar, eğer cinler hakkında daha çok şey bilseydin aslında cinlerden değil, kötü ins ve cinlerden aşırı olmamak kaydıyla korkmalıydın. Topyekün tüm cinlerden neden bu kadar aşırı korkuyorsun ki?
Cinlerden, çingenelerden oldum olası çok korkarım bunun haricinde korktuğum birsey yok. Çingene korkum cin korkusundan üstün gelir cidden o büyük travma bende

filmi çok geç izlemeyin bitirdikten sonra bolca eğlence icerigi tüketin unutursunuz filmi muhtemelen.Bende cinli şeylerden korkuyom ama unutturmak için başka seylere yönelince en azından geceyi atlatabiliyorum.

Türk filmlerinde ya korku ya komedi filmlerini çok seviyorum ama darbe serisi siccin serisi falan hiçbirini izlemedim korkudan. Yanlış anlaşılmasın izlerken korkmuyorum filmlerin kurgusu sarıyor ama film bitince akşam olunca filmin etkisinde kalıyorum korkuyorum tuvalete falan gidemiyorum acaba musallat olacak mı diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim. Bir tanıdık çok izlersen başına iş açarsın demişti onunda etkisi var ne kadar yalanda olsa risk alamıyorum
bende nedense tam tersi bu tarz içerikleri tüketmek bana zevk veriyor ve inanılmaz komik geliyor konuşma sesleri hal ve hareketler falan bunun bir tık etkisi inancım olmadığından olabilir dabbe ve siccin gibi serileri 2-3 kere bitirdim yabancı olarak ta halkaydı sanırım o seriyi bitirmiştim yabancılar cin li filmleri TÜRKLER kadar iyi yapamıyor o yüzden onlar çok sarmamıştı.

bende nedense tam tersi bu tarz içerikleri tüketmek bana zevk veriyor ve inanılmaz komik geliyor konuşma sesleri hal ve hareketler falan bunun bir tık etkisi inancım olmadığından olabilir dabbe ve siccin gibi serileri 2-3 kere bitirdim yabancı olarak ta halkaydı sanırım o seriyi bitirmiştim yabancılar cin li filmleri TÜRKLER kadar iyi yapamıyor o yüzden onlar çok sarmamıştı.
Bende zevk alıyorum ama işte benim korkum film bittikten sonra sürekli cinleri cinler alemini düşünüyorum ulan acaba bana musallat olacak mı diye korkuyorum yoksa izlerken büyük keyif alıyorum

dabbe 4 tü sanırım, bunu izlediğimde birkaç hafta geceleri tuvalete giderken hep korktum. ondan sonra bi daha yerli korku izlemedim,yabancı korku da çerez gibi. rahat 10 yıldır korku izlemiyorum.

dabbe 4 tü sanırım, bunu izlediğimde birkaç hafta geceleri tuvalete giderken hep korktum. ondan sonra bi daha yerli korku izlemedim,yabancı korku da çerez gibi. rahat 10 yıldır korku izlemiyorum.
Benim durumda aynı işte ekrem basganım. 2018 de sinemada bir korku filmi izlemiştim çokta beğendim o günden beri daha da izlemedim

Travma falan yaşamadım ama hiç izleyemiyorum. En çok korktuğum durumlarda jumpscare olayı. Asla açıp izleyemem. Benimde rüyalarıma giriyor. Yaş ile ilgisi yok bunun tamamen yapı ile ilgili.

Türk filmlerinde ya korku ya komedi filmlerini çok seviyorum ama darbe serisi siccin serisi falan hiçbirini izlemedim korkudan. Yanlış anlaşılmasın izlerken korkmuyorum filmlerin kurgusu sarıyor ama film bitince akşam olunca filmin etkisinde kalıyorum korkuyorum tuvalete falan gidemiyorum acaba musallat olacak mı diye korkuyorum bunu nasıl aşabilirim. Bir tanıdık çok izlersen başına iş açarsın demişti onunda etkisi var ne kadar yalanda olsa risk alamıyorum
Film Sonucta Çok Takma

eskiden bende korkardım yalan yok
ancak oyuncuların geçmişine bakmaya başlayınca korku hissim gitmeye başladı bu yöntemi deneyebilirsin
hepsinin kendi halinde yaşayan bir insan olduğunu öğrenince bende pek korkulacak yanı kalmıyordu
tabii herkesde aynı sonucu vermeyebilir

Hayatın korku filmi olunca korku filmleri çerez geliyor sana :)
Fiziksel olarak ortalamanın üstünde korkunç bir hayat yaşıyorum zaten ama bu cin min olayı kafanın içinde hocam yoksa cini normal gözle görmek korkunç gelmez yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eskiden bende korkardım yalan yok
ancak oyuncuların geçmişine bakmaya başlayınca korku hissim gitmeye başladı bu yöntemi deneyebilirsin
hepsinin kendi halinde yaşayan bir insan olduğunu öğrenince bende pek korkulacak yanı kalmıyordu
tabii herkesde aynı sonucu vermeyebilir
Dabbe 2 de zürriyetsiz Erdal oynuyor galiba onu daha rahat izlerim

Fiziksel olarak ortalamanın üstünde korkunç bir hayat yaşıyorum zaten ama bu cin min olayı kafanın içinde hocam yoksa cini normal gözle görmek korkunç gelmez yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dabbe 2 de zürriyetsiz Erdal oynuyor galiba onu daha rahat izlerim
İnan öyle şeyler yaşıyorum ki cin görsem sevinirim belki yardım eder diye :)
Şahsen en kötü varlığın insanoğlu olduğunu düşünüyorum ben yani öyle şeytan , cin falan diz çöker insanoğlunun yanına.

Geri