Korkudan nasıl kurtulunur

Korkunç şeyler izlemeyi bırakın ve unutmaya çalışın bu hemen olacak bir şey değil karadedeler olayı filmini izledikten sonra 1 yıl boyunca etkisinden çıkamadım hala devam ediyor gece karanlık bir yerde ışık yoksa ve tek başıma isem çığlık atasım geliyor o günden sonra bi daha korku filmi açmadım açmam da yavaştan unutmaya başladım ama bu aralar her şey zamana bağlı

Ya korkunun ustune ustune gideceksin yada korku videolari izlemeyi birakacaksin kucukken tuvalette piranalar var diye tuvalete gidemiyordum..

Korkunun kendi uydurmacan olduğunu ve bunun çarpım tablosunu ezberlemekle aynı durum olduğunu aklına getir her korktuğunda.
Bu şekilde devam edersen zamanla düzeleceksin. Mentaline göre bu süreç daha uzun ya da kısa olabilir.

Bende küçükken full çaki izliyordum abim izletiyodu karanlıkta full onla karşılaşıyorduk tuvalete giderken gece arkamdan kovalıyodu beni daha yeni yeni geçti

Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
Korktuğun şeylerin üstüne git kanka hep.

Knk korkulardan kurtulamazsın sadece onu kabullenirsin sana tavsiyem karanlık bir odada otur hiçbir şey yapma sadece karanlığa izle
Karanlıkta bir noktaya odaklanıp bakmak dahada psikolojisini etkiler. Göz yanıltır ve değişik şeyler görmeye başlarsın. Aynısı aynada uzun süre yüzüne bakmak gibi.

Karanlıkta bir noktaya odaklanıp bakmak dahada psikolojisini etkiler. Göz yanıltır ve değişik şeyler görmeye başlarsın. Aynısı aynada uzun süre yüzüne bakmak gibi.
Arkadaş bu korkusundan kurtulmak istiyor ben de kurtulamazsın alışırsın diyorum diğer arkadaşların yazdıkları tavsiyeler korkusundan kaçmak üzerine kurulu eğer şuan bu korkusundan kaçarsa şuan ki durumundan daha zayıf bir anında bu Korku onun karşısına yine çıkacak ve o zaman daha zayıf olduğu için korkusunu yenilecektir. Senin yazdığın tavsiyeler dikkate alarak şunu ekleyeyim o karanlık bir odada otururken onu rahatlatacak müzikler dinlesin.

Arkadaş bu korkusundan kurtulmak istiyor ben de kurtulamazsın alışırsın diyorum diğer arkadaşların yazdıkları tavsiyeler korkusundan kaçmak üzerine kurulu eğer şuan bu korkusundan kaçarsa şuan ki durumundan daha zayıf bir anında bu Korku onun karşısına yine çıkacak ve o zaman daha zayıf olduğu için korkusunu yenilecektir. Senin yazdığın tavsiyeler dikkate alarak şunu ekleyeyim o karanlık bir odada otururken onu rahatlatacak müzikler dinlesin.
Onu kastetmedim demek istediğim şu karanlıkta belli bir noktaya veya aynaya bakmak farklı, karanlıkta müzik dinleyip uyumak veya odada dolaşmak farklı. Korkusunu yenmesi için müzik yöntemi mantıklı ama belli bir noktaya odaklanıp bakarsa bu sefer bilinci ona oyun oynayacak sanki nesneler hareket ediyormuş gibi vs. dahada etkilenecek.

Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
kurtulamazsın

Bi çözüm bulursanız bana da söyleyin :')

Geri