Mehmetcan_kok_3449
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 316
XKDJSJXKDJDKCKKDkaranlık hakkında çok komik şeyler düşün mesela karanlıkta halay çeken babanne
XKDJSJXKDJDKCKKDkaranlık hakkında çok komik şeyler düşün mesela karanlıkta halay çeken babanne
Knk o konuda haklısın düşünemedimOnu kastetmedim demek istediğim şu karanlıkta belli bir noktaya veya aynaya bakmak farklı, karanlıkta müzik dinleyip uyumak veya odada dolaşmak farklı. Korkusunu yenmesi için müzik yöntemi mantıklı ama belli bir noktaya odaklanıp bakarsa bu sefer bilinci ona oyun oynayacak sanki nesneler hareket ediyormuş gibi vs. dahada etkilenecek.
Durmadan aynaya bakarsak birşeyler görür müyüz ki?Karanlıkta bir noktaya odaklanıp bakmak dahada psikolojisini etkiler. Göz yanıltır ve değişik şeyler görmeye başlarsın. Aynısı aynada uzun süre yüzüne bakmak gibi.
Birden bu konu hortlayınca noluyo dedim.Durmadan aynaya bakarsak birşeyler görür müyüz ki?
Korkuyor musunBirden bu konu hortlayınca noluyo dedim.Yani şöyle aynada gözüne doğru odaklanıp baktığında şöyle 30-40 sn sanki yüzün hatları kayboluyor böyle değişik değişik şeyler görmeye başlıyorsun. 2 kez deneyimledim değişik bir zihin oyunu.
Yok ya ben çok korkan birisi değilim. Sen deneyimlemek istiyorsun sanırımKorkuyor musun
Yok reis korkarım ben. Dayım bir kere aynada birşeyler görmüş şu anda psikolojisi bozuk.Yok ya ben çok korkan birisi değilim. Sen deneyimlemek istiyorsun sanırımöyle abartılacak bir şey değil bu dediğim.
Korktuğun şeylerle yüzleşArkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
Bende de çok fazla vardı. Koronadan sonra evde daha çok durmaya başlayınca nasıl oldu bilmiyorum büyük ölçüde geçti. Hâlâ birkaç yıl önce izledim şeyler etkisindeyim ama.Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
Allah Allah nasıl psikolojisi bozulacak kadar olmuş ki? Ne görmüş tam olarak gidip sordunuz mu hiç?Yok reis korkarım ben. Dayım bir kere aynada birşeyler görmüş şu anda psikolojisi bozuk.
Korku gerçek değilkiArkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim