Korkudan nasıl kurtulunur

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Reaksiyon skoru
995
Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim

Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
Korku içerikli videoları bırakıp geceleri karanlıkta uyu.
Bende bir ara aşırı şekilde metafizik ile ilgili varlıklardan korkuyordum sonrasında üzerine giderek kurtuldum

Korku içerikli videoları bırakıp geceleri karanlıkta uyu.
Bende bir ara aşırı şekilde metafizik ile ilgili varlıklardan korkuyordum sonrasında üzerine giderek kurtuldum
Zaten karanlıkta uyuyorumda biri gidiyor biri geliyor bırakıyorum bıraktığımda bir tık daha iyi oluyorum sonra bir defa izliyorum bütün komplo teorileri saçma ***** kurgu şeyler tekrar geliyir

knk ışık kapalı uyu en çok geceleri korkuyorsundur benim gibi 2 yıl kadar odanın ışığı açık uyudum sadece bundan kurtulabildim hala karanlıktan korkuyorum bebde babamla birlikte bütün korku filmlerini izlyiordum

kafanı yastığa göm ışığı kapat uyursun kanka eğer korkarsan arkadan şarkı aç.

Zaten karanlıkta uyuyorumda biri gidiyor biri geliyor bırakıyorum bıraktığımda bir tık daha iyi oluyorum sonra bir defa izliyorum bütün komplo teorileri saçma ***** kurgu şeyler tekrar geliyir
Knk korkulardan kurtulamazsın sadece onu kabullenirsin sana tavsiyem karanlık bir odada otur hiçbir şey yapma sadece karanlığa izle

Büyüyünce geçer

Kanka ben yarı köylü bir insanım 14 yaşımda bi kere inek ararken gece 11 de kaybolmuştum ondan sonra karanlıktan dağdan ormandan korkmam(Cin ve yatır olayları hariç)

KAranlık yerde korku videoları izleyin

Geri