Ardanizz
80+
- Reaksiyon skoru
- 229
belki düzelir nerden bilionBruh...
belki düzelir nerden bilionBruh...
Sütü su gibi tat almam normal mi?Tat kaybın varsa en sevmediğin yemekleri artık yiyebilirsin
doktormuyum olm ne bilmSütü su gibi tat almam normal mi?
Geçmiş olsun hocam.Ben hala koşmaya devam ediyorum şükür bizde olmadık.(umarım olmayız)Ne güzel rekora koşuyodum ztn aşıda bulunmuştu ve an itibariyle korona oldum.Geçmiş olsununuzu alırım.Test yapmadan biliyorum.Babamın test pozitif aynı evde yaşıyoruz ve korona belirtileri var bende.Neyse yoldaşlar ben gg oldum siz korona olmayanlar rekora koşun ^^
Umarım dün feci şeyler yaşadım.Öksürükten tat alamamaya halsizlikten halüsinasyona (böyle mi yazılıyor bilmiyorum) üşümeden ateşe (39) kalp çarpıntısı.Ramazan paketi gibi herşeyden konulmuşGeçmiş olsun hocam.Ben hala koşmaya devam ediyorum şükür bizde olmadık.(umarım olmayız)
Çok geçmiş olsun hocam o öksürüğü ben yaşamasamda yukardaki komşunun öksürüğü aşşağıya geliyordu ve çok kötü bir şey tekrar geçmiş olsun.Umarım dün feci şeyler yaşadım.Öksürükten tat alamamaya halsizlikten halüsinasyona (böyle mi yazılıyor bilmiyorum) üşümeden ateşe (39) kalp çarpıntısı.Ramazan paketi gibi herşeyden konulmuş