Korona olma ihtimalim?

Babam 50 yaşında anam daha genç. Babam kalp krizi geçirdi zamanında problem olur mu?
onu bilemem ama beninkiler 45 yaşında 3 gün ateşleri falan çıktı biraz da oksuruk oldu sanırsam şekeri olanlarda ve akciğer hastalığı olanlar için tehlkileri.

Benim korkum aileme bulaşması. Malum evde 5 kişiyiz.
Hocam eğer öyle bir şüpheniz varsa anne ya da babanız ile gidin hastaneye, test yaptırın. Geç olmadan tanı varsa konulsun. Geçmiş olsun.

Tat koku giderse bilki coronasın.

Selamlar, 6 gündür okula gittim hiç bir şey olmadı. Fakat bugün eve geldiğimden beri ateşim ve kuru öksürük var. Bugün çok üst üste giyindim ondan olabilir hafif olsa bile ateşim var ve küçük de olsa öksürük var ne olabilir sizce?
Virüs genç bünyede bu kadar erken göstermesi pek sık değil.
Tat-koku kaybı durumunda "oww bu ciddi" diyebilirsin.
Ama psikolojik olarak hemen kendini buna alıştırma.

"Oww bu ciddi" bir Porçay alıntısıdır.

onu bilemem ama beninkiler 45 yaşında 3 gün ateşleri falan çıktı biraz da oksuruk oldu sanırsam şekeri olanlarda ve akciğer hastalığı olanlar için tehlkileri.
Var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs genç bünyede bu kadar erken göstermesi pek sık değil.
Tat-koku kaybı durumunda "oww bu ciddi" diyebilirsin.
Ama psikolojik olarak hemen kendini buna alıştırma.

"Oww bu ciddi" bir Porçay alıntısıdır.
Şu an sadece hafif ateş var problem yok.

Selamlar, 6 gündür okula gittim hiç bir şey olmadı. Fakat bugün eve geldiğimden beri ateşim ve kuru öksürük var. Bugün çok üst üste giyindim ondan olabilir hafif olsa bile ateşim var ve küçük de olsa öksürük var ne olabilir sizce?
Banada gecen sefer okullar açildığinda bulaşmistı çift maske takmama ragmen

@Caner Kösedağ hatta açtım müzik dinliyorum çok iyi geliyor be..

Bende her zaman hafif ateş var. Adana'da malum bir sıcak bir soğuk. Vücut nasıl tepki göstereceğini şaşırdı.
Antalya da yaşıyorum bende aynı durumdayım bir gün kapalı bir gün açık hatta bugün hava kapalıydı bundan olabilir mi=

@Caner Kösedağ hatta açtım müzik dinliyorum çok iyi geliyor be..

Antalya da yaşıyorum bende aynı durumdayım bir gün kapalı bir gün açık hatta bugün hava kapalıydı bundan olabilir mi=
52 derece oldu la burası ! Adana > Hepsi

Geri