Neler Yeni

Korsan indirip sonra parasini odemek kul hakki olur mu?

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
E yani. İslam diye diye millet ne işler çeviriyor bir bilsen. Çok safsın malesef.

Bir kendine baksana. Ne kadar kızın canını yaktın? İslam üsulu ile evlenmeden :D
İşte sorun orda. İnsan kurallara uyar veya uymaz orası kendi inancına göre değişir. Müslümansa kendinin cehennemlik olduğunu bilir. Bahsedilen kişi münafıksa yani başka bir inanca sahip olduğu halde müslüman gibi davranıyorsa yapacak bir şey yok. Kendi asıl inancına göre bir cezası elbet vardır. Hiç bir inancı olmasa bile kötü bir insan olduğunu kendisi bile olsa bilir.

1 Tane iyi insan gördüğünde bütün insanlar iyi olmadığı gibi 1 tane kötü müslüman görünce hepsi kötü olmuyor.

Ben on numara müslümanım demiyorum hatta ahirette sevdiklerimi görürsem ümidiyle inanıyorum desem yeridir. Ama arkadaş dine göre yapmak istediği şeyi sorguluyor. Dini bırakıp kendi çıkarımıza göre kılıf uydurmayı değil.

Bir oyun 400-500 TL bandındaysa biz ne yapalım ki ama? 200 TL'ye kadar dişimi sıktım sıktım ama bu da çok fazla. Mecburen bende korsana yöneliyorum ne kadar istemesemde.
Dediğim gibi korsanın dinen yerini soruyorsan anlattığım gibi. Diyanetin açıklamasıda mevcut.

Dinine bağlılığına, kurallarına uymana bağlı olarak geri kalan senin tasarrufunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga o adama kafayı bozma.
Bana The Crew 2 aldırdı.
Oyun araba yarışından öte araba zıplattırıp uçurtma oyunuydu.
Gece oluyor aracın farları mum işığı sanki. Önünü göremiyorsun gibi saçma saçma şeylerle dolu.

Eeee şimdi kalmış kütüpanemde tozlu rafta. Saçma oyun işte.
Yotubea erişimin mi yok izleseydin 2 3 video. 😂😂 Pc de yer olsa yine kurarım bence hala daha güzel oyun. 😂

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Aga o adama kafayı bozma.
Bana The Crew 2 aldırdı.
Oyun araba yarışından öte araba zıplattırıp uçurtma oyunuydu.
Gece oluyor aracın farları mum işığı sanki. Önünü göremiyorsun gibi saçma saçma şeylerle dolu.

Eeee şimdi kalmış kütüpanemde tozlu rafta. Saçma oyun işte.
İnanır mısın banada arkadaş o oyunu önerdi alasım gelmedi ama bozmakta istemedim. 😀
Forza horizon 5 alıcaktım ama dediğim gibi 500-600 bandında ki oyunları almak sıkıntı. Daha bugün 500 tl'ye SSD aldım aradaki fark bu işte çok saçma.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
İnanır mısın banada arkadaş o oyunu önerdi alasım gelmedi ama bozmakta istemedim. 😀
Forza horizon 5 alıcaktım ama dediğim gibi 500-600 bandında ki oyunları almak sıkıntı. Daha bugün 500 TL'ye SSD aldım aradaki fark bu işte çok saçma.
Alma sakın haa :D NFS oyna daha iyi.
Yada Snow Runner

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
İşte sorun orda. İnsan kurallara uyar veya uymaz orası kendi inancına göre değişir. Müslümansa kendinin cehennemlik olduğunu bilir. Bahsedilen kişi münafıksa yani başka bir inanca sahip olduğu halde müslüman gibi davranıyorsa yapacak bir şey yok. Kendi asıl inancına göre bir cezası elbet vardır. Hiç bir inancı olmasa bile kötü bir insan olduğunu kendisi bile olsa bilir.

1 Tane iyi insan gördüğünde bütün insanlar iyi olmadığı gibi 1 tane kötü müslüman görünce hepsi kötü olmuyor.

Ben on numara müslümanım demiyorum hatta ahirette sevdiklerimi görürsem ümidiyle inanıyorum desem yeridir. Ama arkadaş dine göre yapmak istediği şeyi sorguluyor. Dini bırakıp kendi çıkarımıza göre kılıf uydurmayı değil.

Dediğim gibi korsanın dinen yerini soruyorsan anlattığım gibi. Diyanetin açıklamasıda mevcut.

Dinine bağlılığına, kurallarına uymana bağlı olarak geri kalan senin tasarrufunda.

Yotubea erişimin mi yok izleseydin 2 3 video. 😂😂 Pc de yerolsa yine kurarım bence hala daha güzel oyun. 😂
Biliyorum dinimizce yapılmaması gerekiyor ama dediğim gibi en küçük hobimizden de vazgeçersek nasıl yaşayacağız bu hayatı? Avrupa'da ki gençler gibi yaşayamıyorsak bu bizim sorunumuz değil bence. Birde bizim hakkımız ne olacak baştakilere karşı? O da var.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Alma sakın haa :D NFS oyna daha iyi.
Yada Snow Runner
Wreckfestte olur bence. 😁

Ben sizi günah felan diyip hor görmüyorum onu mu düşünüyorsunuz gerçekten? 😅 Konuyu açan dini kısmını sormuş cevapladım. Kurallara uyar uymaz beni ilgilendirmez. 😂

Biliyorum dinimizce yapılmaması gerekiyor ama dediğim gibi en küçük hobimizden de vazgeçersek nasıl yaşayacağız bu hayatı? Avrupa'da ki gençler gibi yaşayamıyorsak bu bizim sorunumuz değil bence. Birde bizim hakkımız ne olacak baştakilere karşı? O da var.
O kısım bayağı bir siyasete giriyor kurallara aykırı gitmeyelim. Ama bu durumun sebebi demokratik bir şekilde sorulmalı diye düşünüyorum.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Keyfine bak adamım. O biraz garip birisi daha çözemedim adamı binlerce mesajımız olduğu halde.

Ben sizi günah felan diyip hor görmüyorum onu mu düşünüyorsunuz gerçekten? 😅 Konuyu açan dini kısmını sormuş cevapladım. Kurallara uyar uymaz beni ilgilendirmez. 😂

O kısım bayağı bir siyasete giriyor kurallara aykırı gitmeyelim. Ama bu durumun sebebi demokratik bir şekilde sorulmalı diye düşünüyorum.
Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Alamıyoruzsa Çalınan şeyi kullanacağız. Daha ne bekliyorsun? :D

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

Sizin için demedim genelde insanlar dinden vurup kulhakkı diye başlıyor ya onun için dedim. Birde herşeye para ver ver ver zaten az buçuk param var öğrenciyiz. 😀

Keyfine bak adamım. O biraz garip birisi daha çözemedim adamı binlerce mesajımız olduğu halde.

Kapitalist bir dünyada yaşıyoruz. Alamıyoruzsa Çalınan şeyi kullanacağız. Daha ne bekliyorsun? :D
Tamam hocam takmıyorum 😂

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Ben iyi biri değilim. Ama çokta kötü sayılmam. Yanımdayken yere bir şey düşürmediğin sürece zararım olmaz. Ama düşürürsen vay haline. 😂😂😂
Aslında dümdüz bir insanım. Çok detaya girmek gereksiz zaman kaybı olduğundan keyfime bakar ona göre yaşarım. Keyfiminde kararını aklımla pek vermek istemem. 😍🤣

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben iyi biri değilim. Ama çokta kötü sayılmam. Yanımdayken yere bir şey düşürmediğin sürece zararım olmaz. Ama düşürürsen vay haline. 😂😂😂
Aslında dümdüz bir insanım. Çok detaya girmek gereksiz zaman kaybı olduğundan keyfime bakar ona göre yaşarım. Keyfiminde kararını aklımla pek vermek istemem. 😍🤣
Siyaset damarı ağır basmış yine.
Bir şeyler konuşuyorsun ama ne dediğin belli değil :D

Bir şeyi yere düşürme videosu bulmuşum mesajına ithafen. :D Adam gurur yapıyor yerden almıyor.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siyaset damarı ağır basmış yine.
Bir şeyler konuşuyorsun ama ne dediğin belli değil :D

Bir şeyi yere düşürme videosu bulmuşum mesajına ithafen. :D Adam gurur yapıyor yerden almıyor.

Hadi la çok iyi anladın da işine gelmiyor.😁
Adam dine göre ne olduğunu sormuş cevapladım. Ben buna uygun yaşıyorum diye iddiam var mı ? 🤔

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Kul hakkına bu kadar önem veren biri bu sorunun cevabını bilmiyorsa 2 ihtimal var. Ya kul hakkının ne olduğunu bilmiyor yada saf ayağına yatarak Allah'ı kandırdığını sanıyor. Ben daha çok kul hakkı tarafindan değil etik mi değil mi tarafındayım. Siz gençler belki önem vermeyebilirsiniz bu etik muhabbetine ancak ben kesinlikle korsan oyun olayına tamamen karşıyim. Evet oynamak istedigin oyun olabilir ancak bunun için sabırli olmanı tavsiye ederim. Korsan indireceğine ekle istek listesine indirime girince alırsın. Ben 3 yıl beklediğini biliyorum bazı oyunlarda indirime girsin diye .

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hadi la çok iyi anladın da işine gelmiyor.😁
Adam dine göre ne olduğunu sormuş cevapladım. Ben buna uygun yaşıyorum diye iddiam var mı ? 🤔
Bir söz söylerdim de forum otomatik sansürlüyor, Özel mesajlarda bile :D ahahshshdh
Hadi sen kul hakkına girme. Bu konuda iyi geceler.

Top Bottom