Neler Yeni

Korsan indirip sonra parasini odemek kul hakki olur mu?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
47cm zurna dürüm yiyip sonra parasını vermişsin gibi düşün.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Yeni oynanmak istenen oyuna bunu yapmıyorum. Orijinal fiyatı uygun bulursam satın alıyorum, fiyat tuzlu gelirse indirim, kupon ya da ucuz key kovalıyorum, ama geçmiş zamanda korsan oynadığım oyunları ''ki bu zamanda ne orijinal oyun bilinirdi ne de Steam vardı. Korsan CD/DVD dönemleri'' her indirim zamanında bu oyunları satın alıyorum. Oynamasam bile ekliyorum kütüphaneye çünkü zamanında oldukça güzel vakit geçirmişlerdi bana. Hatta oynayıp sevmediklerimi de almaya çalışıyorum.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Oyun yapımcısına sormak lazım.

Sordum olur dedi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bence oynama. Alıp oynamak başka. Başarımları kaydediliyor, kaç saat oynadığın kayıtlara geçiyor, cloud'a save dosyaları kaydediliyor vs.
İstersen hesap satın alabilirsin 10 liraya. Korsan indirmek gibi haram değil. Steam'in bir özelliğini ticarete dökmüşler. Ben böyle görüyorum. Ama araştırmakta fayda var.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,728
İsim
misfit
hocam rx570 den memnunmusunuz hangi tür oyunlar oynayıp kaç fps alıyorsunuz cevaplarsanız sevinirim ben de almayı düşünüyorum da :D
Memnunum fakat imkan varsa minimum RX6500 XT alınması gerektiğini düşünüyorum. RX570 2-3 sene sonra yeni nesil oyunları 60fps'in altında oynatır muhtemelen.

RDR2'de 60-80 arası değişiyor fps.
Bayağıdır oynamadım ama Warzone'da 70-100 arası alıyordum.
Dün kapalı beta'daki Outlast Trials'ı oynadım, onda da 80-120fps arasında oynuyordu.

Bu arada bendeki 8GB'lık model, eğer alacağın kart 4GB'lık modelse yüksek vram isteyen oyunlarda fps daha farklı olacaktır.

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Oyunu kıran ve paylaşan emek hırsızlığı yapıyor. Kullanan da hırsız olamaz yani.

Mesela hırsızın birisi bankadan 1 milyar dolar çalsın. Ve sokakta önüne gelen fakirlere paraları dağıtsın. Adamları mı içeri tıkacaklar, yoksa hırsızı mı?

Aslında oyunu kırıp paylaşanlar bir nevi Robin Hood :D
Ne alaka hırsızlık kardesim

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,400
İsim
Berk
Markette aldığın suyu kasaya gelmeden içmek gibi düşün zebanilere selam verip çıkıyorsun np
Bence en güzel cevap budur. Üzerine tartışmaya bile gerek yok.

47cm zurna dürüm yiyip sonra parasını vermişsin gibi düşün.
ahahaha bu da farklı bir bakış açısı :d

Takılmayın fazla arkadaşlar ekonomik durumu iyi olan zaten bu tarz şeylere takılmadan oyunlara rahatlıkla ulaşabiliyor. Ulaşamayan arkadaşlar için bu kadar diretmenin mantığı nedir. Korsan oynayıp indirim döneminde ya ben bu oyunu korsan oynadım şimdi de indirime girmiş parasını vereyim diye düşünüyorsa benim hakkım helal olsun. İslam hoş görü dini, anlayış dinidir ona bakarsak. Benim durumum iyi ben bile diyorum ya bazen bir oyuna neden 500TL neden 1,200TL veriyorum diye. Ee çünkü bu dünyayı yönetenlerin(dünya zenginleri) dünyasında yaşıyoruz. Piyonuz piyon.

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Kul hakkına bu kadar önem veren biri bu sorunun cevabını bilmiyorsa 2 ihtimal var. Ya kul hakkının ne olduğunu bilmiyor yada saf ayağına yatarak Allah'ı kandırdığını sanıyor. Ben daha çok kul hakkı tarafindan değil etik mi değil mi tarafındayım. Siz gençler belki önem vermeyebilirsiniz bu etik muhabbetine ancak ben kesinlikle korsan oyun olayına tamamen karşıyim. Evet oynamak istedigin oyun olabilir ancak bunun için sabırli olmanı tavsiye ederim. Korsan indireceğine ekle istek listesine indirime girince alırsın. Ben 3 yıl beklediğini biliyorum bazı oyunlarda indirime girsin diye .
İndirime girmiş halleride 250-300 TL olan oyunlar var. Hele ki şimdi dolar 10'a sabitlendi ki yandık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence en güzel cevap budur. Üzerine tartışmaya bile gerek yok.

ahahaha bu da farklı bir bakış açısı :d

Takılmayın fazla arkadaşlar ekonomik durumu iyi olan zaten bu tarz şeylere takılmadan oyunlara rahatlıkla ulaşabiliyor. Ulaşamayan arkadaşlar için bu kadar diretmenin mantığı nedir. Korsan oynayıp indirim döneminde ya ben bu oyunu korsan oynadım şimdi de indirime girmiş parasını vereyim diye düşünüyorsa benim hakkım helal olsun. İslam hoş görü dini, anlayış dinidir ona bakarsak. Benim durumum iyi ben bile diyorum ya bazen bir oyuna neden 500TL neden 1,200TL veriyorum diye. Ee çünkü bu dünyayı yönetenlerin(dünya zenginleri) dünyasında yaşıyoruz. Piyonuz piyon.
Çok güzel yorum 👍

alperennN

80+ Silver
Memnunum fakat imkan varsa minimum RX6500 XT alınması gerektiğini düşünüyorum. RX570 2-3 sene sonra yeni nesil oyunları 60fps'in altında oynatır muhtemelen.

RDR2'de 60-80 arası değişiyor fps.
Bayağıdır oynamadım ama Warzone'da 70-100 arası alıyordum.
Dün kapalı beta'daki Outlast Trials'ı oynadım, onda da 80-120fps arasında oynuyordu.

Bu arada bendeki 8GB'lık model, eğer alacağın kart 4GB'lık modelse yüksek vram isteyen oyunlarda fps daha farklı olacaktır.
hocam valo bannerlord( belki rdr2 )gta5 yeter para çıksa ben de 6500xt almak istiyorum lakin çıkmıyor

Top Bottom