Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Konuda eksik var. Korsan kullanıp, önerenlerede yazmana isterdim. Kullanıyorsan, kullan ama önerme.
Sırf buraya değinmediğin için konu gereksiz uzayacaktır.
Mesela 'YouTube üzerinden nasıl ücretsiz video indirilir?' diye konu açılıyor, cevap yazan olmuyor. Ben aslında biliyorum, lakin korsan içeriğe destek vermediğim için söylemiyorum.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Oyun pahalı diyecek olan kişilere sesleniyorum. Oyun oynamazsanız ölmezsiniz, sırf pahalı diye korsan indirmek zorunda değilsiniz.
Ülkede ekmek 100 TL olsa gidip ölmemek için çalarsınız, buna kimse bir şey diyemez, ama sırf eğleneceksiniz diye emeğe saygısızlık yapmayın.
Parası olmayan oynamayacak, çok zor değil. Yapımcılar oyunları babasının hayrına yapmıyor.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
oyun boyutları 150gb a dayanmış günüzmüzde ''ortalma'' bir oyun en az 20-25gb nasıl telefonun internetiyle indirsin bunu tarifeler yükseldikçe paket fiyatlarıda artıyor
Sevdiği bir oyun vardır boyut düşüktür ama parası yoktur. Olamaz mı?

Bizimde internetimiz var, eski laptobum var ama babam oyun almama izin vermiyordu. HER AİLE İZİN VERMİYOR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞE!

ahenk'

80+ Silver
Oyun pahalı diyecek olan kişilere sesleniyorum. Oyun oynamazsanız ölmezsiniz, sırf pahalı diye korsan indirmek zorunda değilsiniz.
Ülkede ekmek 100 TL olsa gidip ölmemek için çalarsınız, buna kimse bir şey diyemez, ama sırf eğleneceksiniz diye emeğe saygısızlık yapmayın.
Oyun bir lüks değildir :D ve insanlar kendini eğlendirmek zorundadır.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Parası olmayan oynamayacak, çok zor değil. Yapımcılar oyunları babasının hayrına yapmıyor.
Her aile internetten alışverişe izin veriyordu dimi hocam?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kardeşim para kolay kazanılmıyor bunu unutma.Adam oyun oynamak istiyor parası yok diye oynamasın mı? boş yapma güzel kardeşim benim.
Para kolay kazanılmıyorsa neden Demir parçası olan Garip bir kutuya 7 8k veriyoruz ki ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Para kolay kazanılmıyorsa neden Demir parçası olan Garip bir kutuya 7 8k veriyoruz ki ?
Hayaller için veriyoruz ve bütün oyunlar elden satılsaydı şuan bir çok kişi korsan oynamıyordu, emin ol.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Çok çok haklı çook. Paran yoksa OYNAMA. Ben bugün 790 TL lik oyun oynayamıyorum ama korsan da indirmiyorum

Top Bottom