Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Oyun bir lüks değildir :D ve insanlar kendini eğlendirmek zorundadır.
İnsanlar kendilerini farklı yollarla da eğlendirebilir. Emek hırsızlığıyla eğlenmek zorunda değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ailesi nasıl izin versin? Eski kafalı aileler dolaşıyor Türkiye'de.
Ailenin izin vermesine gerek yok. Papara alınca gidip ATM'den para yatırıp harcayacaksın, ailenin haberi olmayacak.

Birde 5 yıldır oynadığım oyunu her yıl/ay almak zorundamıyım ben?

İnsanlar kendilerini farklı yollarla da eğlendirebilir. Emek hırsızlığıyla eğlenmek zorunda değildir.

Ailenin izin vermesine gerek yok. Papara alınca gidip ATM'den para yatırıp harcayacaksın, ailenin haberi olmayacak.
Aynen ailesinin izni olmadan alacak. Ve yaşı tutmuyor herkesin.

Almanya'daki arkadaşım 60 Euro'ya aynı oyunu alıp oynuyorsa ben o oyuna 700 TL verirken içim yanar. Biz orijinal almak istemez miyiz ?ekonomimizin kötü olması bunun sebebi

Her zaman derim korsan kullanacaksa korsan kullansın beni ilgilendirmez ama destek aramasın sorunlarını kendi çözsün kendini forumlarda küçük düşürüp linç yemesin.

sen hiç çalışıp kendi paranı kazandın mı? paranın değerini biliyormusun? dediklerin saçmalıktan başka bir şey değil.oyun firmalarının hepsi dolandırıcıdan başka bir şey değil.
Bütçemize uygun oyun vardı aynen. Ayrıca herkes her oyunu sevmiyor. Bende korsana karşıyım ama bir adamın oyuna verecek parası yoksada ona karşı çıkmam.
Oyun bir lüks değildir :D ve insanlar kendini eğlendirmek zorundadır.
500-200=300.Nice.

Bir kaç yıl beklemekten zarar gelmez. Bim'de İninal kart satılıyor, farklı yerlerde Papara kart da satılıyor. Markete diye çıkıp o karttan alabilirsin, ailenin nereden haberi olacak.
Arkadaşım zula altını alıyordu ve ailesine söylediler...

13 yaşının altındaki çocuğun 800 TL lik bir oyunun hayalini kurması daha garip bence
11 yaşımdayım...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri