Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Keremdiyola

80+ Bronze
Kul hakkı yemeyi sevmeyen biriyim 3 yıl önce bıraktım cracki geçen gün de Windows aldım tamamen arındım Euro düşene kdr ( şöyle bi 5 bin yıl) beleş oyun oynayacağım artık

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,008
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
'' HER AİLE İZİN VERMİYOR İNTERNETTEN ALIŞVERİŞE! '' deyip kestirip atmak çok kolay,adam belki bisiklete binmeyi çok seviyor ama yaşadığı çevre bunu uygun değil ve ailesi izin vermiyor bu kişi sen olsan ne yaparsın bisiklete ailenden gizli biner misin yoksa ailene senin için bir sorun teşkil etmeyeceğini anlatırsın ya da en son çare hala izin vermiyorlarsa büyümeyi yaşının tutmasını beklersin değil mi heh işte bilgisayar oyunları da böyle elinin altında bilgisayar var diye illa oynamak zorunda değilsin ürünü kullanıyorsan paşalar gibi parasını da ödemek zorundasın zamanın herkes crack kullandı tabii ki ama bu bir savunma gerekçesi değil
Anlatsanda izin veriyorlar ya.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Her aile internetten alışverişe izin veriyordu dimi hocam?
Dediğin her cümleyi destekliyorum. Ben de babamdan öğrendim. Dışarı çıkmak için bile izin aldığımız aile oyun satın almamıza izin mi vericek? Babam her oyunu crackli getirirdi (bu oyunlar age of empires falan). Bu arada Arkadaşlar XBOX GAMEPASS sadece 5.9tl. Eğer 1 aylık sürenizi doldurursanız Yeni microsoft hesabı açıp, aynı veya farklı kredi /banka kardı farketmez tekrar 5.9 tl ye gamepass alabiliyorsunuz. Oyunlarda ilerlediğiniz hesaplar xboxa bağlı olduğu için hesaplarınız geri geliyor. 3 kere satın aldım ben.

Anime Katledici

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Nihat Ege Sancak
dostlar durumu olmayanlar için oyun dağıtıcam çekiliş yapmak istiyorum serbest mi ? burada

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Rammstein

80+ Silver
Korsan kullanan kullanır sen uyarırsın, kendi içinde fikri oluşur ondan sonra kullanır veya kullanmaz. Tartışmaya gerek yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Almak zorunda değiliz, Fifa oynamazsak ölmeyiz.
Dostum hiçbir şey yapmak zorunda değilsin o şekilde bakacak olursan Senin korsan indirmen etmen o kişiye zarar vermez cünkü alacak gücün yok onu Fifa nin sahibi kendi oyununu bu fiyata almaz.

Top Bottom