Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Oynadına iade edip öbür serisini alıyorum/oynuyorum.hangi oyuna her ay/yıl para ödüyorsun wow mu oynuyorsun
Oynadına iade edip öbür serisini alıyorum/oynuyorum.hangi oyuna her ay/yıl para ödüyorsun wow mu oynuyorsun
Sunucularının olması onların korsan oldukları gerçeğini değiştirmiyor.Bu arada Minecrafttan örnek verirsek minecrafta para veren bir kişiden şüphe ederim. Minecraft sunucularının bile kendi launcherları var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Mehmet Yılmaz
@White Ravens
11 yaşımdayım ve burada dolaşmamam lazım. Ben gidiyorum o zaman.yaşı tutmuyorsa ona uygun değildir demek değil mi bunu anlamak çok zor değil eğer yaşın tutmuyorsa o aktivite san göre değildir
beni başkası ilgilendirmez ben kendim param yeten oyunları oynuyorum yetmezse de kısmet değilmiş diye sallıyorumO zaman bütün forumun emeğe saygısı yok. 1 ker eoyun yaptım ve kaynak ile yaptım diye her yaptığıma kopya falan diyorlar...
LA İŞTE KORSAN DİYORUM!Sunucularının olması onların korsan oldukları gerçeğini değiştirmiyor.
Sunucu belirleyici bir etken değil, ben bile sunucu açabilirim.
11 yaşında bilgisayarın başına tutulu kalmak mantıklı bir davranış diye düşünmüyorum kullanma demiyorum tabii ki kullan tabii ki eğlen fakat burada bu şekilde ahkam kesmen doğru değil bir oyun +13,+18 damgası varsa bu oyun sana uygun değildir ve oynamaman gerekir bu yüzdende şikayet etmezsin otomatik olarak bilmem anlatabildim mi11 yaşımdayım ve burada dolaşmamam lazım. Ben gidiyorum o zaman.
Korsan indirmemiz o oyunu yapanların haklarını tamamen hiçe saymak demek.Dostum hiçbir şey yapmak zorunda değilsin o şekilde bakacak olursan Senin korsan indirmen etmen o kişiye zarar vermez cünkü alacak gücün yok onu Fifa nin sahibi kendi oyununu bu fiyata almaz.
Yasak.dostlar durumu olmayanlar için oyun dağıtıcam çekiliş yapmak istiyorum serbest mi ? burada
Aynen. kaç yıldır CoD MW, Gta, CS, World OF Tanks, World of Warshps oynuyorum. Sadece 1 tıkıma bakıyor.11 yaşında bilgisayarın başına tutulu kalmak mantıklı bir davranış diye düşünmüyorum kullanma demiyorum tabii ki kullan tabii ki eğlen fakat burada bu şekilde ahkam kesmen doğru değil bir oyun +13,+18 damgası varsa bu oyun sana uygun değildir ve oynamaman gerekir bu yüzdende şikayet etmezsin otomatik olarak bilmem anlatabildim mi
güzel kardeşim oynama oynamak zorunda değilsin çok şükür kaldıracak sistemim var ama fiyatı beni aşan oyunlar olduğu için oynamadığım bir o kadar da oyun var bu kadar komplike bir sistem değil bu paran varsa oynarsınLAN İŞTE KORSAN DİYORUM!
Sunucu açmak koran değil zaten. Snucuların launcherları korsan diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zaman gidin cumhurbaşkanına Albayrağa diyin dolar ve euroyu bir şekilde düşürsünler korsan oynamayalım.
Amirim lan diyor, bir ban alabilir miyiz?LAN İŞTE KORSAN DİYORUM!
Sunucu açmak koran değil zaten. Snucuların launcherları korsan diyorum.